Efterår: familie sidder i klitterne med MOJN tæppe omkring sig
Klitterne på Rømø

Efterår i Sønderjylland

Foto:Jakob Vingtoft&Claire Droppert

Efteråret i Sønderjylland byder på store naturoplevelser langs vandet, i skovene og ikke mindst i luften, hvor du kan opleve det storslåede fænomen Sort Sol.

Der er oplevelser for både børn og voksne og du kan både plukke dine egne østers, opleve museerne, køre på skinnecykler, spille minigolf og besøge Marsk Tårnet samt meget, meget mere.

Vores favoritoplevelser...

Med det store udbud af efterårsoplevelser som Sønderjylland har at byde på, kan det være svært at finde lige det du og dine rejsefæller leder efter. Herunder finder du fire bud på vores favoritoplevelser. Det er nogle af de aktiviteter, som vi selv nyder, når vi holder efterårsferie hjemme i Sønderjylland - måske kan de inspirere dig? Ellers finder du et væld af andre oplevelser længere nede på siden.

Skulle du være uheldig at besøge Sønderjylland på et tidspunkt med en masse regnvejrsdage, så findes der heldigvis også en lang række indendørsoplevelser, som du kan finde på siden med regnvejrsaktiviteter.

Familieoplevelser

Skal børnene eller børnebørnene med en tur til Sønderjylland? I så fald har vi spændende og sjove aktiviteter for både voksne og børn. Overvej for eksempel om ikke en Stjernebillet er noget for jer. Her får I med blot en billet adgang til bl.a. Universe Science Park, Historiecenter Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle. 

Har I lidt større børn med, så skal der måske fart over feltet. Det finder I både i klatreparken High Park Sønderjylland på østkysten eller på en blokart på vestkysten.

Overnatning

En smuttur eller ferie kræver naturligvis et sted at sove. Heldigvis finder du i hele Sønderjylland et væld af muligheder - uanset om du foretrækker et sommerhus midt i naturen, et feriecenter med masser af aktiviteter eller et vandrerhjem, hvor der er plads til hele familien.

Hvis du er på udgik efter et weekendophold eller en miniferie, så har vi sammensat nogle stykker. De indeholde alle sammen en form for aktivitet - sort sol. østerssafari, vandring osv. Tag et kig på booksonderjylland.dk og find det ophold, der passer dig.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish