Familie spiser is på Sønderborg havnefront
Dronefoto af havnefronten i Sønderborg

Velkommen til Sønderborg

Foto:Destination Sønderjylland&James Cripps
Her finder du informationer til din ferie i Sønderborg Kommune. Nyd en ø-ferie på Als, et ophold i royale rammer ved Gråsten. Tag på byferie i Sønderborg. Se den stolte tradition, ringridningen. Oplev kunst i Augustenborg. Hold familieferie med masser af sjov videnskab i Universe Science Park.  

Ferie med indhold

Som gæst i Sønderborg Kommune kan du planlægge en meget alsidig ferie.

Du er omgivet af historie overalt på din vej, fra oldtidsminder og skibsfund til krigshistorie og genforening. Dybbøl Mølle står oppe på den naturskønne Dybbøl Banke, slagmarken for krigen i 1864, som du kan blive klogere på hos Historiecenter Dybbøl Banke. De mange museer og samlinger giver et bredt indblik og Sønderjyllands Museum på Sønderborg Slot, ved den hyggelige havn, giver et samlet overblik i den sønderjydske kultur-historie. 

Naturen er varieret og gratis at tage ud i. De smukke skove på Als og ved Gråsten indbyder til en dejlig spadseretur eller en picnic. Langs kysterne ved Flensborg Fjord, Østersøen og øen Als finder du dejlige strandenge og på fastlandet ligger der en skøn hede.

Her kan man være aktiv sammen eller alene. Tag på en cykelferie eller en rideferie ad Rideruten Als. Der findes vandrestier i forskellige længder og ruterne Alsstien og Gendarmstien indbyder til en vandreferie over flere dage. Tag en dukkert ved en af de mange Blå Flag strande eller find en rolig strækning til lidt afslappende fiskeri.

Begivenheder

Kontakt det lokale turistbureau

VisitSønderborg

Perlegade 50
6400 Sønderborg
Tel. +45 74 42 35 55
info@visitsonderborg.com

Sønderborg Bykort

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish