Haderslev
Haderslev Domkirke

Velkommen til Haderslev

Foto:Haderslev Kommune&Flying October
Vi har samlet alle de gode oplevelser og fortællinger til dig; Fra Årø i øst til Gram i vest, er der aktiviteter for hele familien. Vi har nogle unikke oplevelser, som du ikke finder andre steder, og vi garanterer underholdning for hele familien.

Oplevelser for hele familien

I Haderslev Kommune skaber vi involverende oplevelser for dig og din familie, hvor I kan dele unikke øjeblikke sammen og nyde ferien. Nogle vil få din puls i vejret, andre vil give dig muligheden for fordybelse. Gå på opdagelse og bliv overrasket! Vi er en del af Sønderjyllands imponerende historie og fantastiske kultur. Hvad skal temaet være for din ferie? Er du til fred, fordybelse, action og fart eller nyder du at dykke ned i historien?

 

3 mennesker læser i Haderslev Turistmagasin ved Gammelbro Campings infopoint

Læs Haderslev Turistmagasin 2024

© Destination Sønderjylland
Foto: Østerskovhus

Besøg den populære ferie-ø Aarø

Aarø er et skattekammer af lokale smagsoplevelser. Smag på de lokale råvarer i smukke naturomgivelser eller køb smagsprøverne med hjem, for at forlænge minderne og den gode smag. Snup et glas vin på øens helt egen vingård. Besøg og smag øl på Aarø Bryghus, Danmarks mindste bryggeri. 

Tag forbi den flotte julekirke. Måske skal du også med på en strandsafari, eller en af de andre guidede ture på Aarø. Oplev det imponerende vildtreservat og slut dagen ved Aarøs Perle med friskfanget pandestegt fladfisk. Du kan opleve alle herlighederne fra de populære golfvogne

Par nyder et glas vin på Aarø Vingård

Ø-ferien er kun 7 min væk!

Foto: Destination Sønderjylland

Er tiden knap?

Læs vores 24 timer, 48 timer eller 5 dages guides og få mest muligt ud af dit ophold i Haderslev. Vi guider dig til hvor du skal spise, hvor du skal overnatte, hvad du skal opleve og hvad du ikke må gå glip af!

Lydløs naturoplevelse på Haderslev Dam

Oplev en unik sejlads med den moderne, eldrevne og næsten lydløse dambåd. Der er 4 anløbsbroer langs sejlruten og en rundtur uden stop tager ca. 1 time. Få en fantastisk oplevelse med unik natur på og omkring dammen samt et rigt dyreliv. 

Par med cykler sidder ombord på Haderslev Dambåd

Haderslev Dambåd

Foto: Destination Sønderjylland

Bliv klogere på Haderslev og området

Hvor godt kender du Haderslev? Vidste du at det er en del af Sønderjylland? Læs alt om vores skønne område fra Gram Slotsby i vest til Lillebælt perle Aarø i øst. Opdag oplevelser du ikke vidste fandtes, få tips til de gode smagsoplevelser og idéer til en ferie for hele familien hvor der er aktiviteter for alle. 

Kommende begivenheder

Hvor vil du overnatte?

Find inspiration til overnatning og weekendture. Se sommerhusområderne. Tag familien med på hytteferie, mølleferie eller slotsophold. Prøv glamping, sheltertur eller overnat på campingpladserne eller et af vores Bed and Breakfast.
Opdag alle overnatningsmuligheder her 

Campinghygge i solskin på Gammelbro Camping

Sov godt

Foto: Jakob Knudsen

Kontakt det lokale turistbureau

VisitHaderslev

Apotekergade 11
6100 Haderslev
Tel. +45 73 70 92 21
bureau@visithaderslev.dk

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish