Købstadshygge i gågaden i Haderslev
Haderslev Domkirke

Velkommen til Haderslev

Foto:Destination Sønderjylland&Flying October
Vi har samlet alle de gode oplevelser og fortællinger til dig, fra Årø i øst til Gram i vest er der aktiviteter for hele familien. Vi har nogle unikke oplevelser som du ikke finder andre steder, og vi garanterer underholdning for hele familien. Haderslev Historisk Handelsby, Gram Slotsby og Aarø i Lillebælt er klar til give dig og din familie en uforglemmelig ferie.

Oplevelser for hele familien

I Haderslev Kommune skaber vi involverende oplevelser for dig og din familie, hvor I kan dele unikke øjeblikke sammen og nyde ferien. Nogle vil få din puls i vejret, andre vil give dig muligheden for fordybelse. Gå på opdagelse og bliv overrasket! Vi er en del af Sønderjyllands imponerende historie og fantastiske kultur. Hvad skal temaet være for din ferie? Er du til fred, fordybelse, action og fart eller nyder du at dykke ned i historien?

 

Besøg den populære ferie-ø Aarø

Aarø er et skattekammer af lokale smagsoplevelser. Smag de lokale råvarer i smukke naturomgivelser eller køb smagsprøverne med hjem for at forlænge minderne og den gode smag. Snup et glas vin på øens helt egen vingård. Besøg og smag øl på Årø Bryghus, Danmarks mindste bryggeri. 

Tag forbi den flotte julekirke. Måske skal du også med på en strandsafari, eller en af de andre guidede ture på Aarø. Oplev det imponerende vildtreservat og slut dagen ved Aarøs Perle med friskfanget pandestegt fladfisk. Du kan opleve alle herlighederne fra de populære golfvogne

Par nyder et glas vin på Aarø Vingård

Ø-ferien er kun 7 min væk!

Foto: Destination Sønderjylland

Er tiden knap?

Læs vores 24 timer, 48 timer eller 5 dages guides og få mest muligt ud af dit ophold i Haderslev. Vi guider dig til hvor du skal spise, hvor du skal overnatte, hvad du skal opleve og hvad du ikke må gå glip af!

Lydløs naturoplevelse på Haderslev Dam

Oplev en unik sejlads med den moderne, eldrevne og næsten lydløse dambåd. Der er 4 anløbsbroer langs sejlruten og en rundtur uden stop tager ca. 1 time. Få en fantastisk oplevelse med unik natur på og omkring dammen samt et rigt dyreliv. Der er mange forskellige oplevelsesmuligheder - både undervejs, hvis du ønsker at lave stop på ruten, men også hvis du ønsker at tage en rundtur, og nyde sejladsen uden stop, og efterfølgende opleve den historiske bymidte. 

Par med cykler sidder ombord på Haderslev Dambåd

Haderslev Dambåd

Foto: Destination Sønderjylland

Vil du på guide selv tur?

Vi har lavet 5 guide selv ture, som du kan se online og downloade. De har alle sammen et kort med en rute du kan gå og små fortællinger på bagsiden, så du kan lave stop undervejs. Klik på et af nedstående links for at se ruten i det pågældende område.

Hvor vil du overnatte?

Campinghygge i solskin på Gammelbro Camping

Sov godt

Foto: Jakob Knudsen

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish