Broen i Haderslev Dampark

24 timer i Haderslev

Foto: VisitHaderslev

Har du kun 1 dag til at opleve det bedste af Haderslev, er der ingen tid at spilde. Få det maximale ud af dit ferieophold med denne guide.

Formiddagen i Haderslev by (kl. 10.00 - 12.00)

Start dagen med en god kop kaffe og en lækker brunch på en af vores mange hyggelige caféer. Er det tirsdag eller fredag så husk at der på Gravene er Torvedag frem til kl. 13.00.

Besøg byens mest besøgte seværdighed Haderslev Domkirke og und dig selv en tur rundt i den smukke, gamle bydel af Haderslev. Få det meste ud af turen med din egen turguide (bestil en guide ved VisitHaderslev). Er der tid, kan du i den gamle bydel finde 3 af byens museer (Ehlers Samlingen, Von Oberbergs Hus og Vægtermuseet).

Eftermiddag i Haderslev by (kl. 13.00 - 18.00)

Sæt kurs mod Damparken efter frokost eller tag den mod ombord på Dambåden Dorothea. Oplev en smuk natursejlads på 1,5 time, hvor du kommer med ud under de hvide broer og forbi både Haderslev Dyrehave og Restaurant Damende.

Få tanket op på kaffe eller kage måske med en kombination af keramik eller bøger? Benyt lejligheden til at ose i butikkerne. Snyd ikke dig selv for en skøn gåtur på nordsiden af Havnen. Her venter dig kunst, arkitektur, Streetfood, en fantastisk strandbar og StreetDome.

Rejser du i bil? Sæt kursen mod Tørning Mølle og den smukke natur, inden I tage videre til slotsbyen Gram. Nyd en middag, se slotshaven, måske der er koncert i den Holstenske Lade? Du kan også godt kør ud til kysten og besøg havnebyen Aarøsund, hyggelige Hejsager Strand eller Sønderballe strand. En is eller et spil minigolf er altid en god afslutning på dagen.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish