Speedway på Vojens Speedway Center

Vojens Aktive Stationsby

Foto: Vojens Speedway Center

Tæt på E45 ligger sportsbyen Vojens. I byen kan du opleve Danmarks eneste DiscGolfPark med 18 huller. Mærke stemningen når SønderjyskE spiller på hjemmebane og se dansk Speedway i verdensklasse på arenaen. 

Sæt kurs mod Vojens

Tidligere har det været en stationsby, i dag er det hjemsted for SønderjyskE og en rigtig sportsby. I Vojens finder du Danmarks længste udendørs go-cart bane, et speedway center med løb i international verdensklasse og Danmarks eneste discgolfpark med 18 huller.

Der er en sportsarena i byen hvor SønderjyskE spiller deres hjemmekampe. Oplev den helt fantastiske stemning, når de seksdobbelte Danmarksmestre fra SønderjyskE går på isen for at spille ishockey. Du kan også afprøve dig selv som skøjteprinsesse på isen eller se curling. For vandhundene der er vilde med vand, kan du året rundt plaske rundt i det 25 meter lange bassin, springe fra vipperne eller samle energi i varmtvandsbassinet. 

Omkring Vojens finder du en smuk natur. Gå en tur ved den gamle vandmølle i Tørning. Fordyb dig i dine tanker på Hærvejen eller på tur gennem pamhule skov. I centrum af Vojens finder du gode indkøbsmuligheder og musikhuset hvor der hele året rundt er koncerter og ferniseringer. 

Tørning Mølle med mennesker på gårdspladsen

Se guide selv turen i Vojens

Foto: Tørning Mølle
Speedway på Vojens Speedway Center

Se kommende speedway løb!

Foto: Frank Cilius

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish