Gå til indhold
Par holder efterårsferie i sommerhus på Rømø

Sommerhusferie i Sønderjylland

Foto: Destination Sønderjylland

At leje et sommerhus med familien er noget helt særligt, og meget dansk. Og lejer du et sommerhus i Sønderjylland, så er du sikker på at være tæt på alt det du forbinder med sommerhusferie.

Her er nemlig skøn natur med masser af plads og gode cykel- og vandrestier, her er lækre strande, hyggelige købstæder og udfordrende oplevelser. Du bestemmer selv tempoet og hvad du vil opleve hvornår.

Hvis du gerne vil bo i sommerhus tæt på vandet, har du gode muligheder for det i Sønderjylland. Om du er mest til det vilde Vesterhav eller om du er mere til den blide Østersø – der er mange sommerhuse at vælge mellem. Eller måske vil du allerhelst være midt i den skønne natur inde i landet? Selv da er der ikke langt at køre til en badestrand ved en af kysterne.

Den sønderjyske natur er noget ganske særligt. Fra UNESCO verdensnaturarv, Vadehavet og Rømøs brede sandstrande i vest til de smukke tunneldale, skønne kystskove og glasklare fjorde i øst. Gå på opdagelse og vær aktiv i naturen og kom tæt på den sønderjyske natur og den spændende sønderjyske historie.

I Sønderjylland finder du alt fra store og små sommerhuse, sommerhuse med pool, sommerhuse til lystfiskere, sommerhuse til dig med hund; ja sommerhuse med alle de faciliteter du og dine medrejsende har brug for. Klik på de forskellige udlejere herunder og find lige det sommerhus, der passer lige til dig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Sønderjylland!

Liste
Kort
Børn i kornmark foran sommerhuse
Foto: Robin Skjoldborg

Sol og Strand sommerhusudlejning

Med lokalkontorer på både Als og Rømø udlejer Sol og Strand sommerhuse i hele Sønderjylland. Hos Sol og Strand finder I både huse der er ideelle til en parferie, men I finder også større poolhuse, hvor hele familien kan samles.

AC Feriehuse Als
Foto: VisitSønderborg

AC Feriehuse Als

Lille firma, små kataloger, lave omkostninger, små priser for gode, velindrettede sommerhuse.

...og den personlige service er vores filosofi.
Læs mere
Esmark Rømø
Foto: Rømø-Tønder Turistbureau

Esmark Rømø

Hos Esmark Feriehusudlejning finder du et kæmpe udvalg af de bedste feriehuse ved den danske Vestkyst. Fælles for alle feriehusene er deres beliggenhed i skønne naturrige omgivelser tæt på vadehavet o...

Feriepartner Sønderborg
Foto: Feriepartner MOB

Feriepartner Sønderborg

Leder du efter et sommerhus på Als, ved Gråsten eller ved Aabenraa?

Hos Feriepartner Sønderborg finder du sommerhuset, som passer til dig og din familie.

Vi har et stort udvalg af sommerhuse – lige ...

Læs mere
Feriepartner Rømø
Foto: Rømø-Tønder Turistbureau

Feriepartner Rømø

Vi er et lokalt, selvstændigt feriehusbureau, som holder til i området omkring Tønder. Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give jer vores bedste ferietips med ...

Læs mere
Sommerhuse - Sønderby Strand Camping
Foto: VisitSønderborg

Sommerhuse - Sønderby Strand Camping

Sønderby Strand Camping udlejer en række sommerhuse.

Alle sommerhuse ligger kun 5 min. gang fra campingpladsen, hvor faciliteterne må benyttes.

De er alle placeret i kort gåafstand til havet og nogl...

Læs mere

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish