Par holder efterårsferie i sommerhus på Rømø

Sommerhusferie i Sønderjylland

Foto: Destination Sønderjylland

At leje et sommerhus med familien er noget helt særligt, og meget dansk. Og lejer du et sommerhus i Sønderjylland, så er du sikker på at være tæt på alt det du forbinder med sommerhusferie.

Her er nemlig skøn natur med masser af plads og gode cykel- og vandrestier, her er lækre strande, hyggelige købstæder og udfordrende oplevelser. Du bestemmer selv tempoet og hvad du vil opleve hvornår.

Hvis du gerne vil bo i sommerhus tæt på vandet, har du gode muligheder for det i Sønderjylland. Om du er mest til det vilde Vesterhav eller om du er mere til den blide Østersø – der er mange sommerhuse at vælge mellem. Eller måske vil du allerhelst være midt i den skønne natur inde i landet? Selv da er der ikke langt at køre til en badestrand ved en af kysterne.

Den sønderjyske natur er noget ganske særligt. Fra UNESCO verdensnaturarv, Vadehavet og Rømøs brede sandstrande i vest til de smukke tunneldale, skønne kystskove og glasklare fjorde i øst. Gå på opdagelse og vær aktiv i naturen og kom tæt på den sønderjyske natur og den spændende sønderjyske historie.

I Sønderjylland finder du alt fra store og små sommerhuse, sommerhuse med pool, sommerhuse til lystfiskere, sommerhuse til dig med hund; ja sommerhuse med alle de faciliteter du og dine medrejsende har brug for. Klik på de forskellige udlejere herunder og find lige det sommerhus, der passer lige til dig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Sønderjylland!

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish