Gå til indhold
Sommerhusområde

Sommerhusferie i Sønderjylland

Foto: Colourbox

At leje et sommerhus med familien er noget helt særligt, og meget dansk. Og lejer du et sommerhus i Sønderjylland, så er du sikker på at være tæt på alt det du forbinder med sommerhusferie.

Her er nemlig skøn natur med masser af plads og gode cykel- og vandrestier, her er lækre strande, hyggelige købstæder og udfordrende oplevelser. Du bestemmer selv tempoet og hvad du vil opleve hvornår.

Hvis du gerne vil bo i sommerhus tæt på vandet, har du gode muligheder for det i Sønderjylland. Om du er mest til det vilde Vesterhav eller om du er mere til den blide Østersø – der er mange sommerhuse at vælge mellem. Eller måske vil du allerhelst være midt i den skønne natur inde i landet? Selv da er der ikke langt at køre til en badestrand ved en af kysterne.

Den sønderjyske natur er noget ganske særligt. Fra UNESCO verdensnaturarv, Vadehavet og Rømøs brede sandstrande i vest til de smukke tunneldale, skønne kystskove og glasklare fjorde i øst. Gå på opdagelse og vær aktiv i naturen og kom tæt på den sønderjyske natur og den spændende sønderjyske historie.

I Sønderjylland finder du alt fra store og små sommerhuse, sommerhuse med pool, sommerhuse til lystfiskere, sommerhuse til dig med hund; ja sommerhuse med alle de faciliteter du og dine medrejsende har brug for. Klik på de forskellige udlejere herunder og find lige det sommerhus, der passer lige til dig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Sønderjylland!

Liste
Kort
Feriepartner Rømø
Foto: Rømø-Tønder Turistbureau

Feriepartner Rømø

Vi er et lokalt, selvstændigt feriehusbureau, som holder til i området omkring Tønder. Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give jer vores bedste ferietips med ...

Læs mere
Sol og Strand Als
Foto: VisitSønderborg

Sol og Strand Als

Sol og Strand har sommerhuse i hele Danmark og mere end 40 års erfaring i at formidle sommerhuse og ferieoplevelser.

Vi ved, at jeres ferie er vigtig – og vi ved, hvad vi snakker om, når det gælder o...

Læs mere
AC Feriehuse Als
Foto: VisitSønderborg

AC Feriehuse Als

Lille firma, små kataloger, lave omkostninger, små priser for gode, velindrettede sommerhuse.

...og den personlige service er vores filosofi.

Læs mere
Feriepartner MOB
Foto: VisitSønderborg

Feriepartner MOB

Leder du efter et sommerhus på Als? Hos Feriepartner MOB finder du sommerhuset, som passer til dig og din familie. Vi har et stort udvalg af sommerhuse på begge sider af Lillebælt. Alt fra små sommerh...

Læs mere
Sommerhuse - Sønderby Strand Camping
Foto: VisitSønderborg

Sommerhuse - Sønderby Strand Camping

Sønderby Strand Camping udlejer en række sommerhuse.

Alle sommerhuse ligger kun 5 min. gang fra campingpladsen, hvor faciliteterne må benyttes.

De er alle placeret i kort gåafstand til havet og nogl...

Læs mere

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Danish