VisitSønderjylland
Marsk Camp i Hjemsted ved Skærbæk

Marsk Camp

Marsk Camp byder på unikke oplevelser og autocamperferie ved den storslåede Nationalpark Vadehavet, som er på listen over UNESCO’s verdensarv. Fra Marsktårnet kan du se så langt øjet rækker og i alle retninger fra det 25 m høje tårn, der snor sig mod himlen.

Det 12 hektar store område omkring Sønderjyllands nye vartegn består, udover det 25m høje udsigtstårn, af autocamperpladsen Marsk Camp, der har plads til intet mindre end 125 autocampere. Derudover tilbyder området restaurant, café, iscafé, legeplads og en turneringsgodkendt minigolfbane.

Book online...

Autocamperplads
Marsk Camp autocamperplads
Glampingtelt
Glampingtelt på Marsk Camp
Billetter til Marsk Tower
Marsk Tower på Marsk Camp
Køb billetter til andre oplevelser
Sort Sol
Marsk Tårnet ved Nationalpark Vadehavet

Marsktårnet

Marsktårnet, det 25 meter høje udkigstårn, er tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Bjarke Ingels Group (BIG). Tårnets unikke konstruktion tager udgangspunkt i naturen og i den menneskelige DNA. Med en højde på 36 meter over havets overflade, er det spiralformede tårn en attraktion, der vil kunne ses på mange kilometers afstand.

Med en unik placering i Hjemsted ved Skærbæk vil man fra ”Marsktårnet” have billet til enestående naturoplevelser fra første række, med udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin unikke natur og sit spektakulære dyreliv. Ved gode vejrforhold kan man se helt til Esbjerg, Sild og Rømø fra den store udsigtsplatform.

Marsktårnet bliver handicapvenligt og det er muligt at komme til toppen af tårnet med elevator, så der er adgang for alle.

Marsk Camp i Hjemsted ved Skærbæk

De fire bygninger indeholdende Reception, Café, Restaurant og Iscafé er en del af det oprindelige Hjemsted Oldtidspark. Bygningerne er moderne indrettet med respekt for arkitektur og oprindelse. Således emmer de af rustikke og naturlige materialer med direkte forbindelse til marsken lige uden for.

I receptionen er der mulighed for at købe lokale specialiteter og slappe af i det dertil indrettede loungeområde. Herfra er der adgang til restaurant og iscafé samt direkte gennemgang til det bagvedliggende terasseområde med urtehave, legeplads og minigolfbane.

Marskcafe

Caféen er indrettet med ildsted i midten og faste bænke rundt langs husets mure. Fra caféen kan man nyde synet over marsken med Marsktårnet som vartegn. Biopejsen i midten, bjælker, borde og bænke i træ, skind der luner og oxideret kobber på baren - alt sammen er med til at skabe en varm og rustik stemning på en kold og blæsende efterårsdag.

Restaurant Marsken

Restauranten er åben, både for autocamperpladsens gæster og andre interesserede. Den er fleksibelt indrettet, og rummer derfor både større og mindre selskaber på én gang. Det er ligeledes muligt at leje sig ind til private fester med plads til ca. 66 gæster. Fra restauranten er der, ligesom fra caféen, en rigtig god udsigt til Marsktårnet og marsken.

Marsk Is

Marsk Is byder på en verden af autentisk håndlavet italiensk is. Isen produceres efter italienske traditioner med særlig opmærksomhed på at bruge de bedste ingredienser, der leder tankerne tilbage til barndommens ferier. Vi serverer selvfølgelig også en italiensk espresso og en bred vifte af kaffespecialiteter.