Marsk Tower på Marsk Camp

Marsk Camp · Marsk Tower · Restaurant Marsk

Foto: Sarahinthegreen

Marsk Camp byder på unikke smags- og naturoplevelser ved den storslåede Nationalpark Vadehavet, som er på listen over UNESCO’s verdensarv. Fra Marsk Tower kan du se så langt øjet rækker og i alle retninger fra det 25 meter høje tårn, der snor sig mod himlen.

Det 12 hektar store område omkring Sønderjyllands nye vartegn består, udover det 25 meter høje Marsk Tower, af luksuriøst indrettede glampingtelte og autocamperpladsen Marsk Camp, der har plads til intet mindre end 126 autocampere. Derudover finder du Restaurant Marsk, hvor du kan nyde både frokost- og aftenmenu, et ishus, en stor naturlegeplads og en flot 18 hullers minigolf bane.

Book online...

Billet til Marsk Tower
Marsk Tower på Marsk Camp
Autocamperplads og glampingtelt
Marsk Camp autocamperplads ved søen

Marsk Tower

Marsk Tower, det 25 meter høje udkigstårn, er tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Bjarke Ingels Group (BIG). Tårnets unikke konstruktion tager udgangspunkt i naturen og i den menneskelige DNA. Med en højde på 36 meter over havets overflade, er det spiralformede tårn en attraktion, der kan ses på mange kilometers afstand.

Med en unik placering i Hjemsted ved Skærbæk kan man fra Marsk Tower have billet til enestående naturoplevelser fra første række, med udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin unikke natur og sit spektakulære dyreliv. Ved gode vejrforhold kan man se helt til Esbjerg, Sild og Rømø fra den store udsigtsplatform.
 

Marsk Tower på Marsk Camp
© Marsk Tower (2021) - Bjarke Ingels Group (BIG)Foto: Destination Sønderjylland
Marsk Tower på Marsk Camp
© Marsk Tower (2021) - Bjarke Ingels Group (BIG)Foto: Marsk Camp

Hvad tilbyder vi?

De fire bygninger indeholdende Reception, Restaurant og Ishus er en del af det oprindelige Hjemsted Oldtidspark. Bygningerne er moderne indrettet med respekt for arkitektur og oprindelse. Således emmer de af rustikke og naturlige materialer med direkte forbindelse til marsken lige uden for.

I receptionen er der mulighed for at købe bl.a. lokale specialiteter, kunst og keramik og slappe af i det dertil indrettede loungeområde. Herfra er der adgang til Restaurant Marsk og ishuset, samt direkte gennemgang til det bagvedliggende terrasseområde med urtehave, legeplads og minigolf bane.

Middag på Restaurant Marsk ved Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Bordopdækning på Restaurant Marsk ved Marsk Camp
Foto: Marsk Camp

Restaurant Marsk

Vores store passion ligger i at skabe smagsoplevelser til alle, og hvor kreativiteten og det gode håndværk spiller en væsentlig rolle, for at få det bedste ud af sæsonens råvarer. Vi arbejder aktivt med at udnytte råvarerne til det fuldeste og minimere madspild.

Maden er inspireret af det nordiske køkken, med et strejf af franske teknikker. I Restaurant Marsk bliver maden serveret med kærlighed, i de hyggeligste omgivelser.

Det er også muligt at leje sig ind til private fester med plads til ca. 70 gæster. Fra restauranten er der, en rigtig god udsigt til Marsk Tower og marsken.

Autocampere på Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Glampingtelt på Marsk Camp med solnedgang i baggrunden
Foto: Marsk Camp

Marsk Glamping

Få en oplevelse tæt på naturen, i vores luksuriøse glampingtelte, der er komfortabelt og hyggeligt indrettet med møbler, boksmadras, dyner, puder og tæpper, køleskab, service samt egen terrasse med grill og havemøbler. 

Kom væk fra hverdagens stress og jag. Gå ned i gear. Slap af og oplev alt det bedste, som naturen har at tilbyde. 
Når du vælger glamping på Marsk Camp, får du mere end bare et luksustelt med adgang til eget toilet og bad. Her kan du også se frem til unikke naturoplevelser i marsken og ved Vadehavet.

Vi glæder os til jeres besøg

Meget mere Sønderjylland...

Cyklister ved fugleudkigspost på Årø
Sønderjyske highlights
Lagkage og kaffe til Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Det unikke Sønderjylland
Får på diget i Tøndermarsken
Velsmagende Vadehav
Afslapning, hygge og musik til Tønder Festival
Det Sker i Sønderjylland
Sort Sol med orange himmel bagved
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish