Gå til indhold
Marsk Tower på Marsk Camp

Marsk Camp og Marsk Tower

Foto: Marsk Camp

Marsk Camp byder på unikke oplevelser og autocamperferie ved den storslåede Nationalpark Vadehavet, som er på listen over UNESCO’s verdensarv. Fra Marsk Tower kan du se så langt øjet rækker og i alle retninger fra det 25 m høje tårn, der snor sig mod himlen.

Det 12 hektar store område omkring Sønderjyllands nye vartegn består, udover det 25m høje Marsk Tower, af autocamperpladsen Marsk Camp, der har plads til intet mindre end 125 autocampere. Derudover tilbyder området restaurant, café, ishus, legeplads og en turneringsgodkendt minigolfbane.

Book online...

Billet til Marsk Tower
Marsk Tower på Marsk Camp
Autocamperplads og glampingtelt
Marsk Camp autocamperplads
Marsk Tower på Marsk Camp

Foto:Destination Sønderjylland

Marsk Tower

Marsk Tower, det 25 meter høje udkigstårn, er tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Bjarke Ingels Group (BIG). Tårnets unikke konstruktion tager udgangspunkt i naturen og i den menneskelige DNA. Med en højde på 36 meter over havets overflade, er det spiralformede tårn en attraktion, der vil kunne ses på mange kilometers afstand.

Med en unik placering i Hjemsted ved Skærbæk kan man fra Marsk Tower have billet til enestående naturoplevelser fra første række, med udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin unikke natur og sit spektakulære dyreliv. Ved gode vejrforhold kan man se helt til Esbjerg, Sild og Rømø fra den store udsigtsplatform.

Marsk Tower bliver handicapvenligt. Så snart det er muligt at komme til toppen af tårnet med elevator, oplyser vi det her på siden.

Glampingtelt på Marsk Camp

Foto:Marsk Camp

De fire bygninger indeholdende Reception, Café, Restaurant og Ishuset er en del af det oprindelige Hjemsted Oldtidspark. Bygningerne er moderne indrettet med respekt for arkitektur og oprindelse. Således emmer de af rustikke og naturlige materialer med direkte forbindelse til marsken lige uden for.

I receptionen er der mulighed for at købe lokale specialiteter og slappe af i det dertil indrettede loungeområde. Herfra er der adgang til restaurant og ishus samt direkte gennemgang til det bagvedliggende terasseområde med urtehave, legeplads og minigolfbane.

Caféen

Caféen er indrettet med faste bænke rundt langs husets mure. Fra caféen kan man nyde synet over marsken med Marsk Tower som vartegn. Bjælker, borde og bænke i træ, skind der luner og oxideret kobber på baren - alt sammen er med til at skabe en varm og rustik stemning på en kold og blæsende efterårsdag.

Marsk Restaurant

Restauranten er åben, både for autocamperpladsens gæster og andre interesserede. Den er fleksibelt indrettet, og rummer derfor både større og mindre selskaber på én gang. Det er ligeledes muligt at leje sig ind til private fester med plads til ca. 66 gæster. Fra restauranten er der, ligesom fra caféen, en rigtig god udsigt til Marsk Tower og marsken.

Ishuset

Ishuset byder på en verden af autentisk håndlavet italiensk is. Isen produceres efter italienske traditioner med særlig opmærksomhed på at bruge de bedste ingredienser, der leder tankerne tilbage til barndommens ferier. Vi serverer selvfølgelig også en italiensk espresso og en bred vifte af kaffespecialiteter.

Meget mere Sønderjylland...

Marsk Tower på Marsk Camp
Sønderjyske highlights
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Det unikke Sønderjylland
Velsmagende Vadehav - Får på Diget
Velsmagende Vadehav
Ringridning
Det Sker i Sønderjylland
Sort Sol i Sønderjylland
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Danish