High Park Sønderjylland

Book oplevelser i Aabenraa

Vægterne i Aabenraa

Velkommen til Aabenraa

At Aabenraa Kommunes byvåben indeholder tre makreller, er bestemt ingen tilfældighed. Byen var nemlig oprindelig et fiskerleje, der i 1700- og 1800-tallet udviklede sig til en skibs- og søfartsby. 

Området bærer i dag stadig i høj grad præg af fortidens status som et af landets vigtigste områder for skibsbygning.

Marathon med plads til alle

Der er udfordringer i alle sværhedsgrader, når tusindvis af løbere indtager gaderne i Aabenraa til det årlige Bjergmarathon.

Dyrskue med stolthed og landbrugsdyder

Over 20.000 mennesker kigger forbi, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue byder indenfor i Aabenraa. Kom tæt på landbruget og få en oplevelse i øjenhøjde ...

Barsø - naturperle på vej til økohimlen

På den lille ø Barsø hersker der ro, fri natur og god plads til at fiske. Og øens landbrugsarealer er på vej til at blive 100 procent økologiske.

Kunstmuseet på Brundlund Slot

Går din rejse til Sønderjylland forbi Aabenraa, finder du blot få minutters gang fra den centrale gågade en unik mulighed for at se på kunst i smukke ...

Oplevelser i Aabenraa kommune

Området i og omkring Aabenraa er historisk forankret med en smuk natur og masser af kulturelle tilbud til både store og små. Hvis du vælger Aabenraa som feriedestination, er der rigtig mange spændende ting at tage sig til.

Spisesteder i Aabenraa kommune

Når sulten nærmer sig er det nærmeste spisested aldrig langt væk i Aabenraa kommune.

Overnatning i Aabenraa kommune

Aabenraa kommune har overnatningsmuligheder for enhver smag hvad enten du er til camping, Bed & Breakfast eller hotelovernatning.