Kvinde på svævebane i High Park Sønderjylland

High Park Sønderjylland

Foto: Haderslev Erhvervsråd

Vi kender alle en vandretur i skoven, men hos HighPark.dk kan du opleve en ganske anderledes tur gennem skoven. Den foregår nemlig oppe i toppen af træerne.

Book online...

Billetter til High Park Sønderjylland
Kvinde på svævebane i High Park Sønderjylland
Book overnatning i Reden
Reden ved Genner Hoel - overnatning mellem træerne

Vi kan tilbyde en helt fantastisk klatrepark, i meget naturskønne omgivelser. Parken har 6 baner af forskellig sværhedsgrad. Hver eneste bane er unik, men fælles for alle er at alle baner har mange forhindringer undervejs. Der venter dermed dig og familien eller vennerne en uforglemmelig og aktiv dag med masser af udfordring, bevægelse og kildren i maven, når du suser afsted på en af vores 20 svævebaner, som går på kryds og tværs over den dybe slugt, hvor du også kan opleve bækken der risler under dig i skovbunden. Du når op i ca. 25 meters højde på de højeste baner, men kan også blive på de lavere baner, hvis du synes det bliver lidt for højt og udfordrende. 

Du starter besøget med en instruktion fra en af vores dygtige instruktører, og klatrer derefter på egen hånd. Alle baner starter ved jorden, men man når lynhurtigt op i træerne, og børn fra 6 år kan være med. De mindste børn skal medbringe deres modige forældre der også klatrer med. 

Kvinde i High Park Sønderjylland
Foto: Haderslev Erhvervsråd

Selv om du undervejs befinder dig højt oppe i trætoppene, kan du føle dig helt tryg. Du er iført en klatresele, og en hjelm. Vi benytter et sikringssystem, hvor du hele vejen er klikket til en sikkerhedswire med en karabin, som du ikke selv kan åbne, og skulle du blive lidt ekstra udfordret undervejs, så er vores instruktører altid klar til at give dig en hjælpende hånd, eller et par gode råd til hvordan du kommer videre. 

Junges Pärchen klettert in High Park Sønderjylland
© Destination SønderjyllandFoto: Peter Bjerke
Ung kvinde klatrer i High Park Sønderjylland
© Destination SønderjyllandFoto: Peter Bjerke

Alle er velkomne i klatreparken, som ofte også får besøg af større grupper så som skoleklasser, firmature og polterabends.

Og når du er kommet gennem banen, har du muligheden for at belønne dig selv. Vi har nemlig et populært pandekagehus lige ved siden af parken, hvor du kan spise nogle af Danmarks største pandekager. Vi byder på både madpandekager med forskelligt kødfyld, og fristende dessertpandekager. Alle pandekager serveres helt friskbagte.

Hvis du stadig har mere energi tilbage, så har vi også en helt fantastisk minigolfbane hvor du kan udfordre vennerne til en dyst.

Genner Hoel Adventure Minigolf
Foto: Genner Hoel
Adventure Golf ved Genner Hoel
Foto: Genner Hoel

Vi har også en lille hyggelig campingplads, hvor der er ro, tid til afslapning og hygge, og god tid til dejlige gåture i skoven lige ved siden af.  Vi har i den forbindelse også en helt speciel overnatningsmulighed i trætoppene, snyd ikke dig selv for en unik oplevelse i Reden, som kan bookes til overnatning. I 2021 modtog Reden Aabenraa Kommunes arkitekturpris.

Reden ved Genner Hoel - overnatning mellem træerne
Foto: Destination Sønderjylland
Reden set nedefra gennem træerne
Foto: James Cripps

Vi glæder os til at give dig gode oplevelser på Genner Hoel.

Meget mere Sønderjylland...

Lagkage og kaffe til Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Det unikke Sønderjylland
Cyklister ved fugleudkigspost på Årø
Sønderjyske highlights
Sort Sol med orange himmel bagved
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Tour de France feltet nærmer sig målstregen
Tour de France 2022 i Sønderjylland
Par med cykler i gården ved Sønderborg Slot
Sønderjylland på cykel

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish