Par cykler på grusvej på Aarø
Far og søn dyster i Beat the Storm i Universe Science Park mens mor og datter hepper

Aktiv Ferie i Sønderjylland

Foto:James Cripps&Universe Science Park

Hvis du gerne vil have pulsen op i løbet af ferien, så er Sønderjylland det perfekte sted for dig. Vi byder på vilde oplevelser til lands, på (og i) vandet og i luften. Vil du gerne nyde naturen, mens du er aktiv? Så er der også rig mulighed for det.

Aktiv Ferie er i Sønderjylland lig med kvalitetstid, hygge og sjove oplevelser sammen med dem du rejser med - uanset om det er som børnefamilie eller voksne uden børn.

På kryds og tværs er Sønderjylland dækket af en lang række skønne cykel- og vandreruter. Der er kortere rundstrækninger, der kan tages på en dag eller længere ruter, der kræver en overnatning eller flere undervejs.

Mod øst og vest er Sønderjylland afgrænset af vand. Sammen med en lang række fjorde, åer og søer er området et slaraffenland for lystfiskeren - både den erfarne kystfisker og familiefaren, der tager børnene med ud for at fiske for første gang i en af mange put & take søer.

På vandet...

De lange kyststrækninger samt mange fjorde og åer indbyder til en lang række aktiviteter med vandet i centrum. Her er både aktiviteter, hvor der er fart over feltet samt aktiviteter, hvor der er god tid til at nyde vandet og naturen, der omkranser det. 

Vi kan selvfølgelig heller ikke sige kyststrækninger uden at nævne de mange, lækre badestrande. På både Øst- og Vestkysten finder du lækre strande med gode badeforhold. Ved de østvendte kyster er bølgerne ikke så store som ved det vilde Vesterhav, og derfor er de måske mere tiltalende, hvis du rejser med mindre børn.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish