Drejby Strand Camping
Camping

Camping i Sønderjylland

Campingliv og naturoplevelser er per definition to tæt forbundne størrelser. På en campingferie er det kun en tynd teltdug eller væggen på en campingvogn, der adskiller dig fra det fri, og qua den relativt begrænsede plads i campingvognen eller teltet opholder man sig meget af tiden udenfor. 

 

Der er ikke langt til hverken natur eller det blå hav, når du holder campingferie i Sønderjylland. Her er ro, fuglefløjt og bølgeskvulp, der kan tilfredsstille selv den mest ihærdige naturelsker - og det er uden, at du skal gå på kompromis med komforten. For i Sønderjylland er luksus og camping bestemt ikke hinandens modsætninger. 

 

I Sønderjylland er der aldrig langt til den nærmeste campingplads. Langs kysterne ligger de nærmest som perler på en snor. Du finder små og simple campingpladser, for dig der vil være et med naturen men også store pladser, hvor der er et væld af aktivitetsmuligheder for hele familien. 

 

I samarbejde med campingpladser og attraktioner har vi sammensat to forskellige feriepakker særligt for campister med børn og egen campingvogn. Læs mere og book online via disse links.
Gaasevig Strandcamping
Fjordlyst Feriecenter

Historiecenter Dybbøl Banke

Mærk historien

High Park Sønderjylland

Aktiv Sammen

En bid af Sønderjylland

En bid af Sønderjylland

Sommer på Gendarmstien i Aabenraa og Sønderborg

På oplevelse i naturen