Drejby Strand Camping og dæmningen til Kegnæs set fra en drone
Familie ved campingbord på Als

Camping i Sønderjylland

Foto:LABAN Stories&LABAN Stories

Campingliv og naturoplevelser er per definition to tæt forbundne størrelser. På en campingferie er det kun en tynd teltdug eller væggen på en campingvogn, der adskiller dig fra det fri, og qua den relativt begrænsede plads i campingvognen eller teltet opholder man sig meget af tiden udenfor. 

Der er ikke langt til hverken natur eller det blå hav, når du holder campingferie i Sønderjylland. Her er ro, fuglefløjt og bølgeskvulp, der kan tilfredsstille selv den mest ihærdige naturelsker - og det er uden, at du skal gå på kompromis med komforten. For i Sønderjylland er luksus og camping bestemt ikke hinandens modsætninger.

Vi anbefaler:

Glamping og særlige overnatningssteder

At campere behøver ikke at være forbundet med små ukomfortable telte og en masse bøvl med at få dem sat op. Den slags ting er elimineret i den nye trend inden for camping - "Glamping".

Glamping er en engelsk sammentrækning af "glamorous camping", og den dækker over, at stadigt flere gerne vil bo på en campingplads, men samtidig gerne vil bo under lidt mere luksuriøse forhold end i et traditionelt telt eller campingvogn.

Autocamper ved vandet på Drejby Strand Camping

Autocamperpladser

Foto: Drejby Strand Camping

FAQ...

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish