Drejby Strand Camping

Book camping i Sønderjylland

Camping

Camping i Sønderjylland

Campingliv og naturoplevelser er per definition to tæt forbundne størrelser. På en campingferie er det kun en tynd teltdug eller væggen på en campingvogn, der adskiller dig fra det fri, og qua den relativt begrænsede plads i campingvognen eller teltet opholder man sig meget af tiden udenfor. 

 

Der er ikke langt til hverken natur eller det blå hav, når du holder campingferie i Sønderjylland. Her er ro, fuglefløjt og bølgeskvulp, der kan tilfredsstille selv den mest ihærdige naturelsker - og det er uden, at du skal gå på kompromis med komforten. For i Sønderjylland er luksus og camping bestemt ikke hinandens modsætninger. 

 

I Sønderjylland er der aldrig langt til den nærmeste campingplads. Langs kysterne ligger de nærmest som perler på en snor. Du finder små og simple campingpladser, for dig der vil være et med naturen men også store pladser, hvor der er et væld af aktivitetsmuligheder for hele familien. 

 

I samarbejde med campingpladser og attraktioner har vi sammensat to forskellige feriepakker særligt for campister med børn og egen campingvogn. Læs mere og book online via disse links.
Gaasevig Strandcamping
Fjordlyst Feriecenter

Sønderjyske campingpladser

Vi har campingpladser midt i naturen eller midt i byen og naturligvis en lang række campingpladser langs vores mange kilometer kyststrækning. Find en campingplads der matcher dine ønsker!

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping øst for Haderslev er et godt eksempel på, hvordan camping i 2019 kan tage sig ud.

Drejby Strand Camping

Drejby Strand Camping ligger på sydspidsen af Als - lige der hvor en lille dæmning gå til Kegnæs.

Sandskær Strandcamping

Sandskaer Strandcamping på Løjt Land har kastet sig over glamping.

First Camp Lakolk

Vil du på ferie i Sønderjylland, men vil du ikke efterlade hunden derhjemme, så drag til Lakolk.

Autocamperpladser

I Sønderjylland finder du autocamperpladser ved mange campingpladser, centralt i købstæderne og midt i den skønne natur.

Book camping online

Hvis du vil være sikker på, at der er plads til din campingvogn når du kommer frem, så book en plads på forhånd. Her finder du et bredt udvalg af campingpladser i Sønderjylland.

Book campinghytte online

Foretrækker du at overnatte i en hytte men stadig have alle fordelene ved at være på en campingplads? Så tag et kig de sønderjyske campinghytter, som du kan booke her.