Familie på stranden med bål og cykler

Familieferie i Sønderjylland

Foto: James Cripps

Tag familien med til Sønderjylland og nyd en ferie med sjove oplevelser for hele familien. Sønderjylland byder på en bred palette af aktiviteter og seværdigheder, der garanterer at både børn og voksne får alletiders ferie.

Overnatning

Når der er børn med på ferien, stiller det nogle krav til hvor du overnatter. Måske er det rart at være et sted, hvor der er andre børn, som de kan lege med? Måske er det rart at have sit eget bad og toilet? Overalt i Sønderjylland kan du være sikker på at finde overnatningssteder, der passer til din families ønsker og behov.

Har du for eksempel overvejet en campingferie? Mange af områdets campingpladser har legepladser, pools og aktiviteter for børnene. Hvis camping ikke lige er noget for din familie, så tag et kig på nogle af de mange sommerhuse og feriecentre, der er i Sønderjylland. Begge overnatningstyper er ideelle for børnefamilier.

Familie i vandrutsjebane i Enjoy Resorts, Marina Fiskenæs

Enjoy Resorts

Foto: Enjoy Resorts

Oplevelser

Uanset om du har små eller store børn med på ferie i Sønderjylland, så kan du være sikker på at finde sjove aktiviteter til dem. 

Det bliver hurtigt uoverskueligt at finde de aktiviteter, der passer allerbedst til jeres familie - for der er så meget at vælge mellem. Derfor har vi herunder inddelt oplevelserne i forskellige temaer - natur, aktiv, historie og indendørs aktiviteter. Det gør det forhåbentligt nemmere at finde de helt rigtige aktiviteter til jeres familie.

Hvis I er så heldige at besøge Sønderjylland på et tidspunkt, hvor I kan opleve Sønderjysk Kaffebord, så må I endelig ikke gå glip af det - vi lover, at det er en oplevelsen for hele familien.

VR bumpercars i Universe Science Park

Universe Science Park

Foto: Universe Science Park

Naturoplevelser

Her er lækre sandstrande og forfriskende badesøer. Her er skønne vandrestier og smukke cykelruter. Her er dybe skove og fladt marsklandskab. Den samme natur, som kan være så smuk at kigge på, rummer også et væld af aktiviteter for både børn og voksne, så der er ingen, der behøver at kede sig på en ferie i Sønderjylland.

booksonderjylland.dk kan du året rundt købe billetter til et væld af naturoplevelser. Besøger du Sønderjylland udenfor højsæsonen, må du endelig ikke gå glip af Sort Sol og Østerssafari.

Historiske oplevelser

Nærmest uanset hvor du bevæger dig hen i Sønderjylland, er du tæt på Danmarkshistorien. Gennem tiderne har området været skueplads for drabelige krigshandlinger og tiden med skiftende tilhørsforhold mellem Preussen/Tyskland og Danmark, har også resulteret i en unik historie.

Historiske oplevelser behøver ikke være kedelige og støvede. I Sønderjylland er der mange steder fokus på interaktive oplevelser og aktiviteter, der inddrager både voksne og børn - du er ikke blot tilskuer! På booksonderjylland.dk kan du købe billetter til guidede ture og et væld af andre historiske oplevelser.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish