VisitSønderjylland
Enjoy Resorts

Enjoy Resorts

På Enjoy Resorts er der noget at komme efter for alle.

Bare en enkelt dag, et par dage eller en uge væk fra hverdagen, men alligevel ikke langt væk. Og hvorfor egentligt vente på ferierne og højtiderne? Der er jo altid en anledning til at tage af sted og nyde livet.

Her finder du forkælelse til både krop og sind med mange aktiviteter, som f.eks. golf, fitness, bowling, badeland, spa og wellness.

Enjoy Resorts finder du på vadehavsøen Rømø og Marina Fiskenæs i Gråsten.
Begge resorts ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. Så der er god plads til masser af samvær med dine nærmeste. 

Enjoy Resorts

På Enjoy Resorts er der plads til alle

I Gråsten er det specielt de helt små som elsker vores badeland og de ældste som glæder sig over at være med på ferien i de store ferieboliger. På Rømø finder vi flere teenagere som surfer ferien igennem på det trådløse net, imens forældre nyder naturen og hinanden. Begge resorts er placeret midt i den rå natur tæt på skov og strand. Det ideelle sted at holde ferie.

Et ophold på Enjoy Resorts giver fri adgang til badeland/pool, wellnessområde (16+ år), saunaer, spa bade, fitness og meget mere. Legepladser indenfor og udenfor til børn og barnlig sjæle samt en lang række aktivitet er til rådighed for vores gæster.

Hvis det ikke er nok, kan I finde konkylier, østers skaller, fange krabber og måske endda rav på stranden.

Meget mere Sønderjylland...

Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Naturcenter Tønnisgaard
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Frøslev Lejren
Velsmagende Vadehav
Østers i Vadehavet
Cykelruter i Sønderjylland
Cykling i Tønder