Gå til indhold
Borgen Shopping i Sønderborg

Borgen Shopping

Foto: Borgen Shopping

Velkommen til en verden af inspiration, muligheder og oplevelser i Sønderjyllands største shopping center, Borgen Shopping.

Med sin placering i hjertet af Sønderborg er Borgen Shopping oplagt at lægge vejen forbi på en tur til byen. Borgen Shopping slog dørene op i efteråret 2013, og siden har gæster kunne gå på opdagelse i op mod 40 forskellige butikker, der huser alt fra dame-, herre- og børnetøj til special- varer og boliginteriør.
 
Trænger du til en pause under shoppingen, kan du besøge ét af de mange spisesteder, hvor der findes noget for enhver smag. Prøv f.eks. et stykke dansk smørrebrød i restaurant ”Karikatur”, serveret af danmarksmesteren i smørrebrød år 2019. Derudover huser Borgen Shopping Sønderjyllands største og mest moderne biograf, Kinorama, hvor du kan se film på første klasse. Med andre ord er Borgen Shopping ”byen i byen”, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer

Borgen Shopping i Sønderborg

Foto:Borgen Shopping

Borgen Shopping besøges årligt af omtrent tre millioner mennesker. Dertil har de Sønderborgs største parkeringsplads, med i alt ca. 600 pladser, hvor det er gratis at parkere bilen de første to timer af dit besøg. Du finder også el-ladestationer i parkeringskælderen, så bilen kan oplades, mens der shoppes

Borgen Shopping i Sønderborg

Foto:Borgen Shopping

Byder dagen på en strøgtur under åben himmel? Eller skal du søge ly for regn og blæst i Borgen? Borgen Shopping er placeret i naturlig forlængelse af Sønderborgs gågademiljø, og du kan derfor nemt tilpasse din shoppingtur efter vejret. I Sønderborg er du garanteret den fulde shoppingoplevelse uanset vind og vejr. Mangler du inspiration til, hvad du ellers kan lave i Sønderborg? Hos Borgen Shopping finder du en selvbetjent turistinformation udarbejdet i samarbejde med Destination Sønderjylland.  Her kan du få inspiration til, hvad du ellers kan opleve i lokalområdet og aktuel info om begivenheder og seværdigheder.

Meget mere Sønderjylland...

Skelet af kaskelothval på Nationalmuseets Kommandørgård på Rømø
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Sort Sol i Sønderjylland
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Par med cykler i gården ved Sønderborg Slot
Sønderjylland på cykel
Vandrere på Camino Haderslev Næs
Vandring i Sønderjylland
Historiecenter Dybbøl Banke
Historiecenter Dybbøl Banke
Testlab i Universe Science Park
Universe Science Park

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish