Vandring mellem marker med mælkebøtter på Gendarmstien

Forår i Sønderjylland

Foto: Sarahinthegreen

Et besøg i Sønderjylland i foråret er lig med et væld af muligheder for både store og små, hvad enten det er indendørs eller udendørs. Den sønderjyske natur er særlig smuk når blomsterne og alt det grønne begynder at pible frem.

Foråret er også lig med en masse helligdage i perioden fra påske til pinse, og for mange mennesker er denne periode også ensbetydende med en del fridage, der giver tid og lyst til at komme ud og opleve noget af alt det vi har at byde på. Når dagene bliver længere og lysere får vi også lyst til at bevæge os ud i naturen hvad enten det sker til fods eller på cyklen, alene eller sammen med familie og venner.
 

Madoplevelser

Den sønderjyske madkultur er noget helt særligt. Den er udviklet gennem det unikke samspil mellem danske og tyske traditioner, der i århundreder har eksisteret i grænselandet.

Sæt tænderne i det traditionelle sønderjyske kaffebord, deltag i madfestivaler eller snup et solæg, som du får flere steder i området. Vi lover, at her er noget for enhver smag.

Overnatning og Miniferie

Med alle de oplevelser og seværdigheder vi har i Sønderjylland, får du helt bestemt behov for en overnatning eller to undervejs. Tag et kig på de overnatningstyper, der oftest efterspørges herunder, eller kig på alle overnatningsmuligheder i Sønderjylland.

Eller hvad med at tage et kig på de færdigpakkede miniferietilbud? I alle opholdene er der både inkluderet overnatning og en eller flere oplevelser. Du finder en samlet oversigt over vores Weekend- og miniophold på booksonderjylland.dk.

 

Oplevelser i Sønderjylland

Savner du nogle aktiviteter blandt dem vi har foreslået herover? Tag et kig på emnerne herunder, hvor du finder en lang række andre aktiviteter i Sønderjylland.

Sort Sol i Tøndermarsken over afvandingskanal

På oplevelse i naturen

Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke

Mærk historien

Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle

En bid af Sønderjylland

Par cykler på grusvej på Aarø

Aktiv Sammen

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish