VisitSønderjylland
Gammelbro Camping

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping øst for Haderslev er et godt eksempel på, hvordan camping anno 2019 kan tage sig ud.

Gammelbro Camping - Danmarks bedste campingplads 2019

Danmarks bedste campingplads 2019

I august 2019 blev Gammelbro Camping kåret til Danmarks bedste campingplads 2019. Kåringen blev foretaget af Opdag Danmark og foregik som en sms afstemning blandt gæster på landets campingpladser.

I Sønderjylland går strandliv og camping hånd i hånd. Her finder du masser af lækre campingpladser tæt på vandet. En af dem, Gammelbro Camping, er et campistmekka lige ved vandkanten. Du er tæt på både natur og blå hav, når du holder campingferie i Sønderjylland. Her er ro, fuglefløjt og bølgeskvulp, der kan tilfredsstille selv den mest ihærdige naturelsker - og det er uden, at du skal gå på kompromis med komforten. For i Sønderjylland er luksus og camping bestemt ikke hinandens modsætninger.

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping øst for Haderslev er et godt eksempel på, hvordan camping anno 2019 kan tage sig ud. Her har den samme familie siden 1958 budt gæster velkommen til både afslapning og masser af aktiviteter, alt imens campingpladsen er vokset i både størrelse og faciliteter. Med sine 970 enheder har Gammelbro plads til mange campingglade gæster, der både kan nyde livet på pladsen eller gå på opdagelse i alt det, som Sønderjylland byder på.

Vandet er et stort trækplaster på Gammelbro Camping. Campingpladsen ligger med udsigt til Årø og lige ud til en børnevenlige badestrand med fint sand og roligt vand. Og lige nord for pladsen finder du en stor muslingebanke og noget af Danmarks bedste fiskevand. Så her er der både plads til vandpjaskeri og fiskeri efter aftensmaden.

Selve campingpladsen er fuld af liv, og der er masser at tage sig til. Gammelbro Camping byder på sjov for børn i alle aldre med indendørs badeland, legeland - både udendørs og indendørs - og kreativt værksted, hvor I under kyndig vejledning kan finde jeres indre kunstnersjæle frem. Her er der et hav af materialer, som campingpladsens kreative medarbejder hjælper jer til med at få det bedste ud af.

De mindre børn kan også holde en skøn ferie på den familieejede campingplads. I år åbner Gammelbro nemlig en ny miniby på legepladsen med blandt andet slaraffenland, ishus og posthus, som kan danne rammerne om mange timers leg.