Opdag naturen med far

Gratis aktiviteter i Sønderborg

Foto: Colourbox

Gode oplevelser behøver ikke koste penge, og i Sønderborg-området har vi, ud over vores smukke natur, en række tilbud der venter på jer!

Tag madpakken med og tag ud og nyd vores dejlige natur på en af de skiltede vandreruter, gå en tur i skoven eller pak badetøjet og tag til stranden - det er ganske gratis. 

Geochaching i Sønderborg

Der findes rigtig mange chases i Sønderborg Området, blandt andet "Eventyrstien" i Augustenborg Skoven, hvor 14 chases og en bonuschase fører dig på en fin lille rundtur.

Oplev historien på de små museer

Tag en tur tilbage i tiden og besøg de mindre museer og samlinger, med gratis adgang i Sønderborg området og se cromagnon-manden Peter.

Historisk Ringridning

Oplev ringridningen om tirsdagen fra den 2. juli til den 6. august 2024, når ryttere giver en lille opvisning ved Sønderborg Slot.

Udsigten fra Point of View

Book gratis billet på nettet og tag turen op til Point of View på Alsik Hotel og Spa, hvor I kan nyde udsigten over Sønderborg og ferieøen Als fra 16. etage.

Sønderborg Havnebad

Fra juni til og med august kan du tage en dukkert i Als Sund, når det nye havnebad tilbyder gratis adgang i sommersæsonen.

På sporet af 1864

Udstyret med en smartphone kan I også gå på opdagelse i de historiske lokaliteter fra krigen i 1864. Historie Center Dybbøl Banke har, i samarbejde med Naturstyrelsen, udgivet en web-app på dansk, hvor du får adgang til et oversigtskort over vigtige hændelser og kan læse et udvalg af breve fra soldaterne og deres personlige oplevelser af krigen - læs mere om Turguide 1864.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish