Gå til indhold
Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke

Sønderborgs Stjerneattraktioner

Foto: Destination Sønderjylland

Sønderborgs Stjerneattraktioner er til dig, der gerne vil opleve noget af det bedste, som Sønderborg området har at byde på. Med en billet til Stjerneattraktionerne i hånden får du adgang til at besøge attraktioner, der byder på storartede oplevelser for både børn og voksne.

Hvordan fungerer billetten?

Kombi-billetten har alle Sønderborgs fire stjerneattraktioner til én samlet billetpris. Besøger du 2 eller flere af attraktionerne i samme år, kan du med fordel købe Kombi-billetten, som fås både til børn og voksne.

Billetten giver adgang til 1 besøg i hver af de 4 attraktioner i år, i perioden fra 1. april til 22. oktober. Du bestemmer selv hvornår og i hvilken rækkefølge, du ønsker at besøge attraktionerne.

En billet der giver frihed til at udforske historie fyldt med masser af sjov og leg.

Du køber billet til Sønderborgs Stjerneattraktioner på booksonderjylland.dk. Du vælger bare dags dato eller den dato din ferie i Sønderjylland starter. Det betyder ikke så meget, for billetten er gyldig hele sæson 2023.

OBS: Billetter til Sønderborgs Stjerneattraktioner kan KUN købes via ovenstående link eller på turistbureauerne i Sønderborg og Aabenraa.

Her finder du de fire attraktioner

Universe Science Park ligger lige udenfor Nordborg på Als - ca. 30 min. kørsel fra centrum af Sønderborg. I centrum af Sønderborg finder du Sønderborg Slot og ikke langt derfra (ca. 3 km) finder du Historiecenter Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle.

Universe Science Park

Kender du Universe Science Park eller er det lidt diffust, hvad du egentlig kan opleve i parken? I videoen herunder 👇 kan du tage med en hollandsk familie på deres første besøg og blive lidt klogere på hvad der venter.

Børn leger i testlab i Universe Science Park
Foto: Universe Science Park

Meget mere Sønderjylland...

Historiecenter Dybbøl Banke - engelsk
Mærk historien
Sort Sol i Tøndermarsken over afvandingskanal
På oplevelse i naturen
Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle
En Bid af Sønderjylland
Par cykler på grusvej på Aarø
Aktiv Sammen
Camping ved vandkanten på Lærkelunden Camping
Overnatning
Afslapning, hygge og musik til Tønder Festival
Det Sker i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish