Bord med kringle, lagkage og småkager til Sønderjysk Kagefestival

Sønderjysk Kagefestival

Foto: Ulrik Pedersen

Man kan ikke sige Sønderjylland uden at sige kage eller tænke på sønderjysk kaffebord. Vi fejrer det sønderjyske kaffebord med en ny og ekstra sød festival når Sønderjysk Kagefestival i Tønder løber af stablen den 29. april 2023.

Har du en sød tand, så kan du være med til at spise dig igennem Tønder og smage på de lækre kager, småkager og boller, kendt fra det traditionelle sønderjyske kaffebord når det hele løber af stablen, lørdag den 29. april 2023.

Under festivalen vil du finde et væld af aktiviteter: du kan lære meget mere om historien bag det sønderjyske kaffebord, se med når dommerpanelet skal afgøre Danmarksmesterskabet i Lagkage, deltage i konkurrencer, nyde lidt god musik og smag selvfølgelig på en masse lækre kager fra dygtige bagere og konditorer fra hele Sønderjylland. Programmet for 2023 festivalen er ikke på plads endnu, men så snart vi kender flere detaljer, deler vi dem her på siden.
 

Book online...

Køb klippekort
Bord med kringle, lagkage og småkager til Sønderjysk Kagefestival
Book ophold på Hostrups Hotel
Facaden på Hostrups Hotel

Du kan købe et klippekort til Sønderjysk Kagefestival i Tønder online - Klippekortet giver dig adgang til den fulde smagsoplevelse af det sønderjyske kaffebord og tager dig igennem både de bløde og de hårde kager. Du kan blandt andet opleve sønderjyske favoritter som Pomle, Brødtorte & Ingenting.

Kommer du langvejs fra, kan du kombinere et besøg ved Sønderjysk Kagefestival med en overnatning på Hostrups Hotel, der ligger midt i Tønder. Fra hotellet er der ikke langt til aktiviteter i forbindelse med festivalen og et ophold giver dig tid til også at opleve noget af alt det andet Sønderjylland har at byde på, så som Marsk Tower.

Lagkage og kaffe til Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Foto:Ulrik Pedersen

Meget mere Sønderjylland...

Klassisk Sønderjysk Kaffebord serveret på gammelt service
Sønderjysk Kaffebord
Får på diget i Tøndermarsken
Velsmagende Vadehav
Forskellige spegepølser fra Als Pølser
Sønderjyske Slagtertraditioner
Afslapning, hygge og musik til Tønder Festival
Det Sker i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish