

Sønderjyllands Gourmetuge 2026
Glæd dig til Sønderjyllands Gourmetuge 2026. 8 sønderjyske restauranter slår dørene op til en hel uge med lækre menuer på tværs af Sønderjylland.
Fra den 23. februar til den 1. marts kan du for blot kr. 295,- nyde en 2-, 3- eller 4-retters menu på de deltagende restauranter.
Ved at klikke på linket herunder, kan du læse mere om de enkelte steder, deres menu og købe billetter til din favorit (Billetsalget starter 1. december 2025).
Bemærk: Det er ikke alle restauranter der deltager alle syv dage i uge 9 og enkelte dage kan være udsolgt.
Her kan du spise i uge 9
Restaurant Staffeli, Skærbækcenteret
3 retter - Torsdag, fredag og lørdag.
Menuen byder på laks, lammekølle og sønderjyske gode råd.
Læs mere og køb din billet.
Det Lille Madhus
3 retter - Fredag
Menuen byder på laks i rygeostcreme, rosastegt kalvefilet og mazarinkage.
Læs mere og køb din billet.
Restaurant Gramgård ved Gram Slot
3 retter - Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag
Menuen byder på carpaccio og ballotine af Gram Slot kvæg og hvid chokolademousse.
Læs mere og køb din billet.
Christie´s Sdr. Hostrup Kro
4 retter - Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag
Menuen byder på hummerbisque, hønseæg med puløgshollandaaise, variation af okse og brødtorte som islagkage.
Læs mere og køb din billet.
Restaurant Svanen, Hotel Norden
3 retter - Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag
Menuen byder på jordskokkesuppe, stegt unghane og pære belle helene.
Læs mere og køb din billet.
Under Sejlet
3 retter - hele ugen
Menuen byder på rødebederimmet laks, ølbraiserede grise spoleben og æblebavarois.
Læs mere og køb din billet.
Klægager - Den Gamle Digegreves Gård
4 retter - Torsdag og fredag
Menuen byder på solæg, vesternsuppe, vadehavslam og sønderjysk kaffestund.
Læs mere og køb din billet.
Torve-Hallen
3 retter - hele ugen
Menuen byder på Spaghetti Tonno, Picatta af kylling suprême med middelhavsgrønt og skovbær créme bavaroise.
Læs mere og køb din billet.








