Put & Take sø ved Uge Lystfiskeri og Camping

Mellem fjord, strand og sø: En guide til lystfiskeri i Aabenraa

Foto: Uge Lystfiskeri og Camping

Ved Aabenraas kyster og søer finder du adskillige fiske-hotspots. Find inspiration til din næste fisketur lige her.

 

Lystfiskeri er for mange lig med tid væk fra hverdagen og muligheden for at komme tættere på naturen. Fiskestederne findes i naturskønne omgivelser – det er langs kysten, hvor vandet roligt skyller ind over stranden og ved søen i skoven, hvor fuglene kvidrer i træerne. Her er plads til ro og fordybelse. Lysterfiskeri er samtidig også muligheden for at tilbringe mere tid sammen og være nærværende.

Fisker holder havørred lige over vandet
Foto: Karsten Justesen
Put & Take sø ved Uge Lystfiskeri og Camping
Foto: Uge Lystfiskeri og Camping

Få fisk på krogen i Aabenraas flotte natur

Tag fiskestangen med på familieferie, inviter vennerne på fisketur, eller brug et par timer alene ved et af de mange naturskønne fiskespots i Aabenraa. En fisketur er en oplagt mulighed for at komme tættere på vores fantastiske natur. De mange fiskesteder i Aabenraa findes i smukke landskaber – langs kyster og i skove.

Put & take

Du finder også mange put & take søer i og omkring Aabenraa, som er populære blandt børnefamilier, da mange har familievenlige aktiviteter og faciliteter udover fiskesøerne. Put & takesøerne gør det nemt at komme i gang med at fiske og er en oplagt mulighed, hvis du vil øge chancen for at få en eller flere fisk på krogen.

Lystfiskeri i søer og moser

Aabenraa har smukke skovsøer til fiskeren, der ønsker at nyde skovens dybe stille ro. Udforsk søernes og mosernes skjulte perler i Aabenraa, hvor du kan få en ørred eller aborre på krogen i idylliske omgivelser

Fisketegn

Husk, at når du fisker, skal du have et gyldigt fisketegn, hvis du er mellem 18 år og indtil du er pensionist (typisk 67 år). I ferskvand skal ejeren af fiskevandet give tilladelse til fiskeri, også selvom du har købt lystfiskertegn. Fiskeparker kræver dog ikke statens fisketegn. Du kan kun købe lystfiskertegn på www.fisketegn.dk – Fisker du uden gyldigt fisketegn risikerer du at få en bøde. Fisketegn kan kun købes online, og ikke længere på turistbureauer, tankstationer osv.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish