Hund kigger ud over klitterne og vandet på Rømø

Ferie med din hund

Foto: Martina Rusack

For mange mennesker er en ferie ikke komplet, uden at hunden – eller et andet husdyr – er med på turen. Heldigvis er der gode muligheder for det i Sønderjylland. Mange af områdets overnatningssteder har værelser, hytter eller lign. hvor der er plads til både dig og din hund.

Som hundeejer er det skønt at vide, at ens hund er en velkommen gæst, når man tager på ferie. Heldigvis finder du i Sønderjylland rigtigt mange steder, hvor din hund er velkommen.

På denne side kan du danne dig et overblik over hundevenlige overnatningssteder, finde informationer om hvor hunden kan boltre sig i områdets hundeskove samt få et overblik over hvilke regler der gælder, når du rejser med hund i Danmark. 

Desuden dykker vi ned i emner, der kunne være interessant for dig som hundeejer. Har du for eksempel overvejet at tage din hund med på vandreferie? Vi kommer med tips og ideer til hvordan det kunne være en ideel ferie for dig og din firbenede ven.
 

På restaurant med din hund

I Danmark kan du som udgangspunkt ikke forvente, at du må have din hund med på en restaurant. Mange steder har du dog mulighed for at sidde udendørs sammen med hunden. Tjek om du kan have hunden med på denne oversigt over spisesteder i Sønderjylland.

Meget mere Sønderjylland...

Hund på sten langs østkysten
Fakta: Regler for hunde
Boerbol, en af hunderacerne på den danske forbudsliste
Hundeloven i Danmark
Sort Sol med orange himmel bagved
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish