Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Book Sønderjyllands Gourmetuge

Spisesteder

Sønderjyllands Gourmetuge

De sønderjyske restauranter slår endnu en gang dørene op til Sønderjyllands Gourmetuge, der som altid finder sted i uge 9. I 2020 vil det sige fra den 24. februar til den 1. marts.

Særlige datoer:

21. november: Start for salg af gavekort

13. januar: Start for ombytning af gavekort

20. januar: Start for generelt billetsalg

Gavekort

Som noget nyt er det i år muligt at købe gavekort til Sønderjyllands Gourmetuge. Gavekortene udstedes i perioden 21. november - 25. december 2019 og kan bruges på en af de deltagende restauranter i 2020.

Vi tager forbehold for udsolgte restauranter og gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Yderligere informationer vedr. gavekort kan læses på booksonderjylland.dk hvor du også kan købe gavekort.

Følgende restauranter har tilmeldt sig Sønderjyllands Gourmetuge 2020:

Dyvig Badehotel (se menu nederst på siden)
Aarøsund Badehotel
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Torve-Hallen (se menu nederst på siden)
Restaurant No. 10
Hotel Baltic (se menu nederst på siden)
Det Gamle Rådhus
Bov Kro
Det Sønderjyske Køkken
Restaurant Staffeli
Hotel Tønderhus (se menu nederst på siden)
Hotel Nørherredhus
Gram Slotskro
Restaurant Bellevue, Hotel Sønderborg Strand (se menu nederst på siden)

Efterhånden som restauranterne oplyser Destination Sønderjylland om deres menu og hvilke dage de tilbyder billetter vil det blive oplyst på siden herunder.

I Sønderjyllands Gourmetuge 2020 byder restauranterne på følgende lækre menuer.

 

Dyvig Badehotel

Cremet Hummersuppe med fisk og skaldyr samt urter

Dansk kalvefilet med rødvinssauce, bagt løg samt dagens kartoffel

Lun chokolade fondant med vanilieis og crumble

Deltager i Sønderjyllands Gourmetuge alle dage

 

Restaurant Bellevue - Hotel Sønderborg Strand

Rødbede rimmet torsk på æblechutney

Langtidsstegt okse med pebersauce og rodfrugter

Appelsinparfait med syltet pære og chokolade crumble

Deltager i Sønderjyllands Gourmetuge alle dage

 

Hotel Baltic

Kartoffelporresuppe med bacon og urter lavet på kartofler fra Hestehaven 

Okseculotte fra Rønnehaveslagteren med bagte løg, løgpuré og sauce blanquette  

Æbleis med citroncreme og blød marengs 

Deltager i Sønderjyllands Gourmetuge tirsdag - lørdag

 

Torve-Hallen

Carpaccio af parmaskinke med syrlig tyttebærsauce og sprød salat

Tagliatelle med vildsvin ragout og Karl Johan svampe 

Affogato al caffé – vaniljecreme, vaniljeis, cantucci, espresso

Deltager i Sønderjyllands Gourmetuge alle dage

 

Hotel Tønderhus

Gratineret torsk – sauce nage – urter – bolsjebede crudité 

Langtids stegt kalv – karotte puré – årstiden grønt - kartoffelroulade – trøffelsauce 

Symfoni af hvid og mørk chokolademousse – hindbærsorbet

Deltager i Sønderjyllands Gourmetuge mandag - lørdag

 

OBS: Listen bliver løbende opdateret.