Put & Take See Uge Lystfiskeri og Camping

Mellem fjord, strand og sø: En guide til lystfiskeri i Aabenraa

Foto: Uge Lystfiskeri og Camping

Ved Aabenraas kyster og søer finder du adskillige fiske-hotspots. Find inspiration til din næste fisketur lige her.

 

Lystfiskeri er for mange lig med tid væk fra hverdagen og muligheden for at komme tættere på naturen. Fiskestederne findes i naturskønne omgivelser – det er langs kysten, hvor vandet roligt skyller ind over stranden og ved søen i skoven, hvor fuglene kvidrer i træerne. Her er plads til ro og fordybelse. Lysterfiskeri er samtidig også muligheden for at tilbringe mere tid sammen og være nærværende.

Angler hält Meerforelle über Wasser
Foto: Karsten Justesen
Put & Take See Uge Lystfiskeri og Camping
Foto: Uge Lystfiskeri og Camping

Få fisk på krogen i Aabenraas flotte natur

Tag fiskestangen med på familieferie, inviter vennerne på fisketur, eller brug et par timer alene ved et af de mange naturskønne fiskespots i Aabenraa. En fisketur er en oplagt mulighed for at komme tættere på vores fantastiske natur. De mange fiskesteder i Aabenraa findes i smukke landskaber – langs kyster og i skove.

Put & take

Du finder også mange put & take søer i og omkring Aabenraa, som er populære blandt børnefamilier, da mange har familievenlige aktiviteter og faciliteter udover fiskesøerne. Put & takesøerne gør det nemt at komme i gang med at fiske og er en oplagt mulighed, hvis du vil øge chancen for at få en eller flere fisk på krogen.

Fisketegn

Husk, at når du fisker, skal du have et gyldigt fisketegn, hvis du er mellem 18 år og indtil du er pensionist (typisk 67 år). I ferskvand skal ejeren af fiskevandet give tilladelse til fiskeri, også selvom du har købt lystfiskertegn. Fiskeparker kræver dog ikke statens fisketegn. Du kan kun købe lystfiskertegn på www.fisketegn.dk – Fisker du uden gyldigt fisketegn risikerer du at få en bøde. Fisketegn kan kun købes online, og ikke længere på turistbureauer, tankstationer osv. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish