Luftfoto af Hotel Europa i Aabenraa

Hotel Europa

Foto: Hotel Europa

Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade, lystbådehavn og strand.

Book overnatning og bestil bord

Book overnatning på Hotel Europa
Lobbyen på Hotel Europa i Aabenraa
Bestil bord på Restaurant No 10
Middag på Restaurant No 10, Hotel Europa
Bestil bord på Fox and Hounds, Aabenraa
Burger fra Fox and Hounds, Aabenraa
Bestil bord på Fox and Hounds, Sønderborg
Baren i Fox and Hounds, Aabenraa

Alle vores værelser er moderne og smagfuldt indrettede med eget bad, toilet, hårtørrer, strygejern og strygebræt, fladskærm, kabel-TV, gratis trådløst internet, kaffemaskine og minibar. Herudover er der air-coolere på samtlige værelser.

Uanset om du vælger at overnatte 1, 2 eller flere nætter, så er det vort mål, at du kommer igen. Derfor vil alle du møder være smilende, hjælpsomme og imødekommende og vi vil gøre vort yderste for, at du føler dig forkælet og går herfra med en rigtig god oplevelse – og forhåbentlig kommer igen. Kommer du i en Tesla eller hybrid bil, har vi 4 pladser til opladning.

Middag på Restaurant No 10, Hotel Europa
Foto: Hotel Europa
Terrassen på Hotel Europa i Aabenraa
Foto: Hotel Europa

Hotel Europa har 2 restauranter samt en stor overdækket terrasse. Begge restauranter byder på en kulinarisk oplevelse på hver sin måde. I sommerperioden er terrassen åben hvor du kan nyde et køligt glas vin, et godt måltid og en dejlig fadøl.

No10:

I Restaurant No10 tilbyder vi veltillavede retter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer og fagets moderne tilberedningsmetoder. Vores restaurant er rummelig samtidig med at den intime og hyggelige atmosfære bibeholdes. Menuen skiftes jævnligt og tilbyder op til 5 retter. Du kan også vælge fra Ala carte menukortet. Vores dygtige tjenere kan i samarbejde med jer, sammensætte en vinmenu til jeres aften.

Drikkevarer på fad - Fox and Hounds i Sønderborg
Foto: Fox and Hounds, Sønderborg
Burger på Fox and Hounds, Sønderborg
Foto: Fox and Hounds, Sønderborg

Fox And Hounds Aabenraa og Sønderborg:

Fox and Hounds Scottish Pubs blev grundlagt i Holstebro i 1991 af skotten Simon Martin. Siden er de 2 pubber i Herning og Aabenraa kommet til og en fjerde så dagens lys i Sønderborg i oktober 2015. Hver pub drives individuelt og har sit eget særpræg. Alle har de dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitets øl og whisky til det modne publikum og herigennem være med til at fremme øl- og whiskykulturen i Danmark. Dette kræver et lager, der er af aller højeste kvalitet samt et varieret og udsøgt sortiment. Vi har en passion for øl og det afspejler sig i vores store sortiment. 22 forskellige fadøl og over 80 forskellige flaske øl. Alle nøje udvalgt med fokus på at glæde vores gæster.

Vores menukort afspejler sig i at man skal have en hyggelig aften. Det kan gøres med vores Full House menu som er ‘Sharing is caring’ food. I kan også nyde en flammkuchen, frisk torsk som Fish n’ chips eller en lækker, saftig burger. På menukortet finder du også skotske retter som cottageopie og lammegryde.

Der er livemusik i weekenderne, og en super hyggelig terrasse foran pubben som kan nydes om sommeren.

Fox and Hounds er oprindeligt et familieejet selskab, hvilket symboliseres i vores logo, som forestiller en hund og en ræv, som nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

Fox and Hounds Aabenraa og Sønderborg ejes af Helle, Alex og Lasse som stadig har sin daglige gang begge steder.

Meget mere Sønderjylland...

Kompleks form nr. 1 - kunsthåndværker i Nørreportkvarteret
Kunst i Nørreport
Marathon med plads til alle
Barsø - båd på stranden og færgen i baggrunden
Barsø - naturperle på vej til økohimlen
Shelter på St. Okseø
Okseøerne
Oversigtsbillede i Frøslevlejren i Sønderjylland
Frøslevlejren og de hvide busser
Kvinde på svævebane i High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish