Gå til indhold
Lobbyen på Hotel Europa

Hotel Europa

Foto: Hotel Europa

Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade, lystbådehavn og strand.

Alle vores værelser er moderne og smagfuldt indrettede med eget bad, toilet, hårtørrer, strygejern og strygebræt, fladskærm, kabel-TV, gratis trådløst internet, kaffemaskine og minibar. Herudover er der air-coolere på samtlige værelser.

Uanset om du vælger at overnatte 1, 2 eller flere nætter, så er det vort mål, at du kommer igen. Derfor vil alle du møder være smilende, hjælpsomme og imødekommende og vi vil gøre vort yderste for, at du føler dig forkælet og går herfra med en rigtig god oplevelse – og forhåbentlig kommer igen. Kommer du i en Tesla eller hybrid bil, har vi 4 pladser til opladning.

Restaurant No 10, Hotel Europa

Foto:Hotel Europa

Hotel Europa har 2 restauranter samt en stor overdækket terrasse. Begge restauranter byder på en kulinarisk oplevelse på hver sin måde. I sommerperioden er terrassen åben hvor du kan nyde et køligt glas vin, et godt måltid og en dejlig fadøl.

No10:

I Restaurant No10 tilbyder vi veltillavede retter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer og fagets moderne tilberedningsmetoder. Vores restaurant er rummelig samtidig med at den intime og hyggelige atmosfære bibeholdes. Menuen skiftes jævnligt og tilbyder op til 5 retter. Du kan også vælge fra Ala carte menukortet. Vores dygtige tjenere kan i samarbejde med jer, sammensætte en vinmenu til jeres aften.

Fox and Hounds, Aabenraa

Foto:Hotel Europa

Fox And Hounds:

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub

Her har du mulighed for at nyde af vores sortiment af alverdens øl. Sortimentet er normalt 22 forskellige fadøl, mere end 70 danske og udenlandske flaskeøl og 45 forskellige whiskies. Vi har også et stort udvalg af blends og drinks.


Vi har en hyggelig stemning med tændte stearinlys og et venligt og kompetent personale, der kan skænke en øl med respekt. Vi har ofte livemusik og kan også afholde specialarrangementer som øl- og drinkssmagning.


Har du brug for et solidt måltid mad i uhøjtidelige rammer, så er du kommet til det rette sted. 

Meget mere Sønderjylland...

Tour de France feltet kommer til Sønderjylland i 2022
Tour de France 2022 i Sønderjylland
Bjergmaraton i Aabenraa
Marathon med plads til alle
Barsø
Barsø - naturperle på vej til økohimlen
Shelter på St. Okseø
Okseøerne
Pigtråd ved Frøslevlejren
Frøslevlejren og de hvide busser
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish