Sønderborgs havnefront - Sønderjyllands "Nyhavn"

Guidede ture for grupper

Foto: Kim Toft Jørgensen

Få øjnene op for historien i Sønderborg-området! Har du lyst til en særlig event i forbindelse med familiebesøg eller skal foreningens udflugt have lidt historisk islæt?

Vores guider kan både tage jer med rundt til fods eller hoppe med ombord på bussen og vi tilbyder både historiske ture og forskellige foredrag.

Foruden de ture vi har beskrevet under de faste rundvisninger, som vi tilbyder om sommeren, er det også muligt at få sammensat ture efter eget ønske og interesse. Turene varer typisk fra 1½ til 2 timer, der er dog ikke tale om de samme priser.

Alle vore guider taler dansk, størstedelen kan også tysk og nogle af dem taler engelsk. Vi bestræber os altid på, at finde netop den rette guide til turen, så jo flere oplysninger du kan give os om gruppen, jo større chancer har vi for at finde det rette match.

Pris og gruppestørrelse

Det er vores erfaring, at gæsterne får den bedste oplevelse ved fordelingsnøglen 1 guide til 20-25 personer. Både for at alle kan høre hvad guiden fortæller, men også fordi der til tider er begrænsede pladsforhold, som eksempelvis i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten.

Prismæssigt ligger vi på DKK 1.000 pr. guide for de første 2 timer og derefter DKK 400 pr. påbegyndt time – Priseksempel: 5 timer = 2.200.
Derudover kan der forekomme ekstraomkostninger i form af entré og faktureringsgebyrer, ekstraåbning af Gråsten Slotskirke og udgifter til taxakørsel for guiden, hvor turens start og slut sted ikke er den samme. Dette vil blive oplyst ved bestilling eller fremgå af tilbud og bekræftelsen.

Hvilke oplysninger skal vi bruge fra dig

Når du henvender dig vil du blive spurgt om følgende:

  • På hvilken dato og klokkeslæt skal turen foregå?
  • Hvor mange personer bliver I og hvilket sprog ønskes turen på?
  • Hvad er det for en gruppe og har I en ide om, hvilket emne I gerne vil høre om?
  • Er der deltagere der skal tages hensyn til ved planlægning af ruten, eksempelvis personer med gangbesvær?
  • Hvem er kontaktperson - ved bestilling vil vi bede om et mobilnummer og navn til en kontaktperson, som er med på selve turen – dette vil blive videregivet til guiden og inden turen vil I ligeledes få udleveret et kontaktnummer til guiden.
  • Hvilken betalingsform ønskes – vi sender gerne en faktura og er I en forening bør du undersøge om I har et CVR.nr. samt oplyse navn, postadresse samt en mailadresse på den person vi skal sende til. Er turen til et firma eller en offentlig virksomhed, så bedes du oplyse CVR- / EAN-nr. samt referencenavn, postadresse og mailadresse som vi skal sende til. Det er også muligt at betale kontant.

Er der andre udbydere i dit dagsprogram

Ønsker du en rundvisning på Dybbøl Banke, på Historiecenter Dybbøl Banke eller på Sønderborg Slot som en del af dit dagsprogram, anbefaler vi at du først tager kontakt til Historiecenter Dybbøl Banke eller Museum Sønderjylland og booker den del inden du kontakter os, så tilpasser vi resten af programmet derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig og din gruppe.

Kontakt os på info@visitsonderborg.com
eller per telefon + 45 74 42 35 55

Sønderborg Turistbureau

Overnatning, restauranter og historiske emner

Da vi ikke er medlem af rejsegarantifonden, har vi ikke mulighed for at tage grupper ind, som ønsker overnatning. Ønsker I at bestille spisning på en restaurant, så kommer vi gerne med forslag.

Vores guiders fortællinger er historiske og du finder en oversigt med emner under Guidede ture i Sønderborg området.

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish