Familie juleshopper ved Det Gamle Apotek i Tønder
Kongelig jul på Rådhustorvet i Sønderborg

Jul i Sønderjylland

Foto:Destination Sønderjylland&Sønderborg Turistbureau

Vi ELSKER jul i Sønderjylland ??

Derfor vil vi her på siden gerne give dig tips til at finde de bedste oplevelser i november og december. I sektionen "Overblik over julearrangementer" finder du kalendere indenfor de tre temaer, så du hurtigt kan finde arrangementer i nærheden af dig. Længere nede på siden, kan du finde udvalgte begivenheder fra hver af de fire sønderjyske kommuner - det er her du finder vores egne favoritter. 

En jul er naturligvis ikke fuldent uden hjemmebagte småkager. Derfor har vi lavet et hæfte med opskrifter på sønderjyske julekager, som du kan downloade her. Vi lover, at der er rigtigt mange lækkerier blandt opskrifterne.

5. december: Kedde spiser småkager på Den Gamle Kro i Graasten

Julekalender: Keddes Jul

Foto: Destination Sønderjylland

Juleophold

Trænger du til en pause fra juleræset og vil forkæle en du holder af, så tag et kig på vores juleophold, hvor I kun skal koncentrere jer om hinanden og julehyggen.

Overblik over julearrangementer

I Sønderjylland er tiden frem mod jul præget af hygge, festlige aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Vidste du for eksempel at i Sønderjylland er der tradition for, at man vækker julemanden? Ofte er det i forbindelse med juletræstænding, julemarked eller lignende at børnene skal kalde på julemanden for at vække ham fra den lange søvn. 

I november og december kan du også opleve en lang række koncerter og teaterforestillinger med lokale, nationale og internationale kunstnere.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish