Bookingportalen - booksonderjylland.dk

Siden 2014 har booksonderjylland.dk samlet sønderjyske oplevelsestilbud på én side, der giver gæster mulighed for at se den brede palette af oplevelser der venter. Sort Sol, Sønderjysk kaffebord, guidede ture samt vandre- og cykelpakker er blot et udsnit af de oplevelser der kan bookes.

Som partner med Destination Sønderjylland kan aktører benytte booksonderjylland.dk som en salgskanal og siden 2014 er siden blevet gæsternes indgangsvinkel til deres søgen efter oplevelser i Sønderjylland. I dag hvor turisterne bliver mere og mere digitale stiger lysten til at booke pakkerejser, overnatning og aktiviteter/attraktioner hele tiden. Det er gældende på både det danske og det udenlandske marked. 

Bookingportalen er en central del af Destination Sønderjyllands markedsføring og derfor linkes der til produkter og kategorier på bookingportalen overalt på hjemmesiden visitsonderjylland.dk. Ligeledes vil bookbare produkter altid indgå i diverse kampagner - både på det danske og udenlandske markeder. Derfor findes booksonderjylland.dk også på tysk og engelsk.

Sådan kommer du på booksonderjylland.dk

Du skal være partner med Destination Sønderjylland for at kunne sælge ophold, aktiviteter osv. på booksonderjylland.dk. Udover partnerskabet er det gratis at blive oprettet på booksonderjylland.dk. Dog betales der 7.5% eller 10% i provision af det du sælger på portalen (alt efter partnerskab).

Du kan læse mere i folderen her.

I partnerskabet med Destination Sønderjylland er der et bestemt antal produkter til rådighed på booksonderjylland.dk. Alle partnere kan til enhver tid tilkøbe ekstra produkter. Hvis dit produkt ikke er et helårsprodukt, kan du lave to skift om året (evt. forår og efterår) uden at det tæller som ekstra produkter. 

På booksonderjylland.dk er der plads til alle - både de store attraktioner og museer, men også de helt små arrangementer, som måske kun finder sted en enkelt gang i løbet af året.

Har du et produkt som skal online, så tag fat i Mette på mette@dssj.dk. Du vil få tilsendt relevante dokumenter til oprettelse på siden. booksonderjylland.dk er sprogversioneret til tysk og engelsk. Derfor vil Destination Sønderjylland sørge for at produktets beskrivelse bliver oversat.
 
Fra det tidspunkt hvor alt er leveret til os, kan du forvente, at dit produkt er online i løbet af 14 dage. I forbindelse med oprettelse af en virksomheds første produkt skal der udfyldes en kontrakt, som bliver sendt elektronisk fra ByNordiq som er teknisk leverandør af bookingportalen.

Mette Mischorr Grønborg
Kontakt:

Salgs- og bookingkoordinator

mette@dssj.dk

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish