Bookingportalen - booksonderjylland.dk

Den sønderjyske bookingportal er oprettet for at give aktørerne i Sønderjylland adgang til en nem og billig online bookingplatform.

I dag hvor turisterne bliver mere og mere digitale stiger lysten til at booke pakkerejser, overnatning og aktiviteter/attraktioner hele tiden. Vi har de seneste år set en kraftig udvikling blandt vores danske turister, men det seneste år er der også begyndt at ske en udvikling i bookinger fra udenlandske gæster.

booksonderjylland.dk skal være portalen, som gæsten - både før og under opholdet i Sønderjylland - naturligt besøger når der skal vælges overnatning eller oplevelser undervejs. Derfor er der plads til alle på portalen - både de store attraktioner og museer, men også de helt små arrangementer, som måske kun finder sted en enkelt gang i løbet af året.

Bookingportalen er en central del af Destination Sønderjyllands markedsføring og derfor linkes der til produkter og kategorier på bookingportalen overalt på hjemmesiden visitsonderjylland.dk. Ligeledes vil bookbare produkter altid indgå i diverse kampagner - både på det danske og udenlandske markeder.

Vejledning til årsopdatering af produkter på booksonderjylland.dk
Download pdf

Vejledning til årsopdatering af produkter på booksonderjylland.dk

pdf / 878 kB

Betingelser for at være med på booksonderjylland.dk:

Produktark udfyldes på tre sprog - dansk, tysk og engelsk. Du kan få de relevante dokumenter tilsendt ved at kontakte Camilla.

Returner formularen sammen med 3-5 billeder til Camilla - camilla@dssj.dk

Hvis alt er leveret som det skal være kan du forvente, at dit produkt er online i løbet af 14 dage. I forbindelse med oprettelse af en virksomheds første produkt skal der udfyldes en kontrakt, som bliver sendt elektronisk fra Nordic Travel, som er teknisk leverandør af bookingportalen.

Det er gratis at blive oprettet på booksonderjylland.dk. Dog betales der 7.5 % i provision af det du sælger på portalen.