Gå til indhold

Bookingportalen - booksonderjylland.dk

Den sønderjyske bookingportal er oprettet for at give aktørerne i Sønderjylland adgang til en nem og billig online bookingplatform.

OBS: Fra 2021 kræver deltagelse på booksonderjylland partnerskab med Destination Sønderjylland. Læs mere om partnerskaberne.

Læs folder om booksonderjylland.dk

booksonderjylland.dk har eksisteret siden juli 2014, hvor den oprettet som en del af Destinationsudviklingsprojektet. Siden da har der været en løbende udvikling i omsætningen på portalen. Se salgstallene måned for måned for i år - tidligere år findes i pdf filer på samme side.

I dag hvor turisterne bliver mere og mere digitale stiger lysten til at booke pakkerejser, overnatning og aktiviteter/attraktioner hele tiden. Vi har de seneste år set en kraftig udvikling blandt vores danske turister, men det seneste år er der også begyndt at ske en udvikling i bookinger fra udenlandske gæster.

booksonderjylland.dk er portalen, som gæsten - både før og under opholdet i Sønderjylland - naturligt besøger når der skal vælges overnatning eller oplevelser eller færdigpakkede cykel-, vandre- eller miniophold. Derfor er der plads til alle på portalen - både de store attraktioner og museer, men også de helt små arrangementer, som måske kun finder sted en enkelt gang i løbet af året.

Bookingportalen er en central del af Destination Sønderjyllands markedsføring og derfor linkes der til produkter og kategorier på bookingportalen overalt på hjemmesiden visitsonderjylland.dk. Ligeledes vil bookbare produkter altid indgå i diverse kampagner - både på det danske og udenlandske markeder.

Betingelser for at være med på booksonderjylland.dk:

Du skal være partner med Destination Sønderjylland for at kunne sælge ophold, aktiviteter osv. på booksonderjylland.dk. Alt efter størrelsen på partnerskabet, kan du sælge forskellige antal produkter på booksonderjylland - i 2021 og 2022 mellem 1 og 10 produkter. Alle partnere kan til enhver tid tilkøbe ekstra produkter. Hvis dit produkt ikke er et helårsprodukt, kan du lave to skift om året (evt. forår og efterår) uden at det tæller som ekstra produkter.

Produktark udfyldes på dansk. Som en del af dit partnerskab sørger vi for oversættelse af dit produkt Du kan få de relevante dokumenter tilsendt ved at kontakte Mette.

Returner formularen sammen med 3-5 billeder til Mette - mette@dssj.dk

Hvis alt er leveret som det skal være kan du forvente, at dit produkt er online i løbet af 14 dage. I forbindelse med oprettelse af en virksomheds første produkt skal der udfyldes en kontrakt, som bliver sendt elektronisk fra Nordic Travel, som er teknisk leverandør af bookingportalen.

Udover partnerskabet er det gratis at blive oprettet på booksonderjylland.dk. Dog betales der 7.5% eller 10% i provision af det du sælger på portalen.

Mette Mischorr Grønborg
Kontakt:

Salgs- og bookingkoordinator

mette@dssj.dk

Mobil:+45 8140 1804

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish