Gå til indhold
Sønderborg Lystbådehavn

Lystbådehavne i Sønderjylland

Foto: Sønderborg Lystbådehavn

Sønderjyllands lange kyststrækninger, smukke fjorde og attraktive geografiske placering gør landsdelen til et mekka for lystbådesejlere.

Vi har her fokus på nogle af de skønneste havne, men nederst på siden finder du link til en oversigt over alle sønderjyske lystbådehavne.

Liste
Kort

Havnene i Sønderborg

Sejlere fra både Danmark, Tyskland og resten af Norden lægger til i lystbådehavnen i Sønderborg. Her, ved indsejlingen til Als Sund, er sejlerne tæt på både strand og by, og havnen er et naturligt udgangspunkt for at opleve Sønderborg og omegn.

Læs mere

Aabenraas hyggelige lystbådehavn

Aabenraa er en af Danmarks ældste søfartsbyer, og mange steder i byen kan du finde vidnesbyrd om den spændende fortid som handelsby i sejlskibenes storhedstid. Det gælder blandt andet i den gamle middelalderbydel og på Aabenraa Museum.

Læs mere

Aarøsund Lystbådehavn

Aarøsund Lystbådehavn og fiskerihavn ligger lige ud til Lillebælt og er meget populære. I 2019 blev molen tilført bedre forhold for spadserende og lystfiskere.

Læs mere

Dyvig Havn - Den naturskønne havn på Als

Dyvig Havn er en af landets smukkest beliggende havne, og her kan sejlere vælge mellem to forskellige lystbådehavne.
 

Læs mere
Haderslev Havn Nord
Foto: COLOURBOX31043378

Haderslev Lystbådehavn Nord

Få fjorde i Danmark er så smukke som Haderslev Fjord. Hvis du ankommer i egen båd fra Lillebælt og sejler ind gennem fjorden til Haderslev by, vil du på den fem kvarter lange tur opleve vidunderlig natur og skønne landskaber.

Læs mere
Dyvig Havn
Foto: Dyvig Bro

Oversigt

Klik på billedet og find en oversigt over alle lystbådehavne i Sønderjylland.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish