©  Foto:

Kruså Camping

Kruså Camping og Hytter er en moderne og familievenlig campingplads beliggende midt i smuk natur med kort afstand til grænsen og gendarmstien.

Den 3-stjernede campingplads i udkanten af Kruså sætter rammerne for en dejlig familieferie i skønne, naturnære omgivelser. Foruden skov og natur, er der kort afstand til stranden både på dansk og tysk side. Med blot 800 meter til den dansk-tyske grænse, er der ikke langt til en shoppetur i Flensborgs bycentrum eller en gåtur langs havnen. Gendarmstien befinder sig ligeledes i kort afstand til campingpladsen, hvorfra man i behagelig køreafstand nemt kan nå mange af seværdighederne i området. Fra Kruså Camping og Hytter er det ligeledes oplagt at starte sin aktive ferie på cykel, eksempelvis via Østersøruten.

Ønsker man blot at nyde tilværelsen på selve campingpladsen, er der rig mulighed for dette. Her findes et helt nyt pool-område, stor legeplads med blandt andet hoppepuder, svævebane og legestativ, fine bade- og toiletfaciliteter, udendørs skakspil og en flot minigolfbane. I receptionen finder man desuden en lille kiosk, hvorfra der sælges et lille udvalg af mad samt friskbagt morgenbrød i sommerperioden. 

Campingpladsen beliggende ved hovedvej 170, Kruså, råder over 7,9 ha land med plads til 420 campingenheder foruden de hyggelige hytter.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish