Ungt par vandrer i Haderslev gamle bydel

StoryHunt: På lydvandring i Sønderjylland

Foto: VisitHaderslev

Find din smartphone frem og tag med på interaktive lydvandringer rundt omkring i Sønderjylland – turene er gratis og du bestemmer selv tid og tempo.

Hvad er en StoryHunt?

En StoryHunt kan bedst beskrives som en slags interaktiv podcast eller lydvandring, hvor fantastiske fortællinger udfoldes, mens du går fra sted til sted. De stedsspecifikke historier kan handle om alt fra historiske begivenheder eller personligheder over arkitektur og kunst til gastronomiske perler. Fælles for dem alle er, at de er skabt af lokale rejseguider eller ekspertfortællere. Turene er tilgængelige 24 timer i døgnet, hvilket betyder, at du kan lytte til historierne, når det passer dig.

Story Hunt: På vej til slagtebænken - billede af mobiltelefon
Foto: Destination Sønderjylland
Story Hunt: På vej til slagtebænken - billede af to kvinder med mobiltelefoner
Foto: Destination Sønderjylland

Hvordan fungerer en StoryHunt?

En StoryHunt eller lydvandring kræver kun to ting – en smartphone (med internetforbindelse) og et sæt høretelefoner. Har du ingen høretelefoner, kan turen sagtens tages uden, men vi anbefaler, at du benytter dig af høretelefoner. 
Turene fungerer således, at historierne først låses op i det øjeblik du befinder dig foran en seværdighed på ruten. Følg vejledningen i appen ”StoryHunt”, lyt til historierne og følg kortet, mens du går fra sted til sted. Appen guider dig. 

Sådan gør du:

  • Download den gratis app ”StoryHunt” i Google Play eller AppStore.
  • Åbn appen og søg efter navnet på den tur, du ønsker. Er du i tvivl om navnet på turen, kan du i stedet vælge destination, eksempelvis Sønderborg for at se, hvilke ture der udbydes her.
  • Søg hen til turens første stop, for eksempel ”Det Gamle Rådhus” i Aabenraa.
  • Tryk ”Start tur” i appen – så er du i gang!
  • Undervejs kan du quizze og se billeder, mens du går fra sted til sted.

Læs mere om og find turene på StoryHunts egen hjemmeside eller hold dig opdateret om vores aktuelle lydvandringer nedenfor. 

Rigtig god fornøjelse!
 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish