Mountainbikeryttere i Pamhule Skov

På mountainbike i Haderslev

Foto: Peter Bjerke

Tag din mountainbike med på ferie og prøv de smukke og udfordrende mountainbike-spor i Haderslev. Oplev Sønderjyllands smukkeste og mest kuperede terræn. Sporet i Stensbæk Plantage er ideel for alle niveauer, mens sporet i Pamhule Skov garanterer spænding og action.

De fede MTB Spor

Sus gennem svingene på de fede MTB spor i Haderslev og området. Uanset om du er en erfaren mountainbikerytter eller bare vil udforske de naturskønne stier, kan du blive udfordret i dine færdigheder og styrker, mens du suser gennem skoven og navigerer gennem de varierede terrænforhold. 

Guidede MTB-ture

Oplev Haderslev fra sin bedste side på jernhesten. Undervejs vil i opleve den smukke natur, fra Geheimerrådens sti fra Haderslev til Dyrehaven, Pamhuleskov og Hindemade.

Mountainbikeryttere i Pamhule Skov

Opdag de guidede MTB-ture

Foto: Peter Bjerke

Mangler du en cykel?

Ved Skovcykling har du foruden guidet MTB-ture også mulighed for at leje MTB-cykler. Lej MTB cykler til din ferie i Haderslev.

Bike Friends overnatning og Bike Stations

I Haderslev og resten af Sønderjylland sikre Bike Friends at de allesammen er klædt på til at tage godt imod cyklende gæster. Vi har samlet en oversigt så du kan se hvem der er bikefriends i Haderslev, hvem der tilbyder overnatning og hvor du kan oplade din elcykler, låne værktøjskassen m.m.

Fire mountainbikeryttere på grussti ved Haderslev Dam og Pamhule Skov
Foto: Haderslev Kommune
Mountainbikerytter på vej ned af en bakke i Pamhule Skov
Foto: Haderslev Kommune

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish