Aabenraa

Sammen om en ambitiøs grøn udvikling i Aabenraa

Foto: Aabenraa Kommune

Aabenraa er porten mellem Norden og Europa, hvor den ambitiøse grønne udvikling er i fuld gang. Med innovative løsninger og grønne ambitioner er Aabenraa klar til at åbne porten og byde velkommen til interessenter fra hele verdenen. 

Med Sønderjyllands eneste erhvervshavn, Nordeuropas største solcellepark og et fjernvarmeanlæg der sender overskudsvarme ud til husstande, er Aabenraa Kommune på vej til at blive et forsyningsknudepunkt. Et forsyningsknudepunkt hvor virksomhederne skaber et grønt økosystem på tværs og udnytter hinandens ressourcer for en grøn fremtid.

I Aabenraa Kommune byder vi velkommen til erhvervsdelegationer, forsknings- og uddannelsesinstitutioner med interesse for den ambitiøse grønne omstilling, som virksomhederne i Aabenraa bidrager til. Afhængig af interesse, fagområde og varighed, hjælper Destination Sønderjylland med at tilrettelægge et program for jeres besøg.

Herunder er der mulighed for at udforske de virksomheder der alle bidrager til den ambitiøse grønne udvikling i Aabenraa Kommune og læse mere om deres virksomhed og det program de kan tilbyde besøgende.

Programforslag

Hos Destination Sønderjylland er vi klar til at sammensætte inspirerende erhvervsbesøg, skræddersyet efter jeres interesser og ønsker. Vi står klar med anbefalinger, der sikrer, at jeres besøg bliver noget ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder omfattende planlægning og rådgivning inden for overnatning, spisesteder, oplevelser og transportmuligheder i Aabenraa. Destination Sønderjylland sørger for, at alt er på plads, så I kan fokusere på det vigtigste – at blive inspireret af de ambitiøse grønne virksomheder i Aabenraa.

Herunder finder I eksempler på dagsbesøg i Aabenraa. Vi glæder os til at byde jer velkommen og sikre, at I får en fantastisk oplevelse.

Aabenraa Fjernvarme

Aabenraa Fjernvarme©Aabenraa FjernvarmeFoto:Aabenraa Fjernvarme

Dag 1

12.00 Ankomst til Aabenraa Havn og oplæg om “den blå motorvej” og havnen som en vigtig infrastruktur inden for Green Energy-sektoren.

14.00 Transport og forfriskning på vej til Kassø, Power-to-X anlæg.

15.00 Rundvisning ved European Energy.

17.00 Transport til Aabenraa og indkvartering på hotel.

18.00 Middag.

Aabenraa Fjernvarme

Aabenraa Fjernvarme©Aabenraa FjernvarmeFoto:Aabenraa Fjernvarme

Dag 2

07.30 Morgenmad.

08.30 Transport til Aabenraa Fjernvarme.

09.00 Fortælling og rundvisning med fokus på naturgassens vej ind i fjernvarmeværket og de nye muligheder med overskudsvarme fra bla. Power-to-X anlægget i Kassø.

11.00 Frokost.

12.00 Tak for nu.

Forespørg på et besøg

Er du interesseret i at udforske den ambitiøse grønne udvikling i Aabenraa Kommune, så udfyld denne formular og vi kontakter dig.

Virksomheder der ønskes at besøge

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish