Stillingsopslag: Direktør til Destination Sønderjylland

Destinationsdirektør, der er klar til at snøre vandrestøvlerne.

Du kommer dog også til at løbe stærkt. Men du kommer som direktør til en organisation, der har været god til det lange, seje træk – den lange tur.

Helt naturligt betyder det noget, at det er en destination, der er blevet udviklet over de sidste små 10 år. Det er derfor de langsigtede mål, der fylder mest – og ikke de kortsigtede slag i luften. Destinationen er simpelthen lykkedes. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi er Danmarks 4. største turistdestination – men vi vil arbejde målrettet på at blive nummer 3.


Vores strategiske målsætninger:

Vores strategiske mål er enkelt. 5.4 millioner overnatninger i 2025. Det kræver en fokusering af markedsføringen dér, hvor Sønderjylland har en styrkeposition. Vi skal være digitale frontløbere, når vi markedsfører os, og når vi giver sømløs adgang til bookninger af alle de tilbud, turisterhvervet har. Der skal være tre klik fra en nysgerrig ”måske-turist i Rotterdam”, til at opholdet er booket. Vi skal blive bedre til at tiltrække gæster udenfor højsæsonen. Den turismeskabte omsætning – og turismejobs – skal øges og vi skal derfor være helt tæt på vores erhvervsliv når vi udvikler.
Det er de målsætninger du bliver målt på. Du kommer til at arbejde sammen med en flok dygtige, dedikerede medarbejdere der, med dig ved roret, skal opleve at være en del af en moderne arbejdsplads med lige dele styring og højt til loftet.

Par på efterårsvandring i skoven
Foto: Destination Sønderjylland
Familie på stranden med bål og cykler
Foto: James Cripps

Ideelt set har du følgende erfaringer og kompetencer:

  • En forståelse for erhvervslivets grundvilkår, herunder gerne de særlige udfordringer på turismeområdet.
  • Solid ledelseserfaring hvor du har vist, at du er god til at få det bedste ud af andre.
  • Analytiske kompetencer, gerne parret med digitale kompetencer
  • En forståelse for samspillet med vores offentlige ejere og med vores nationale og internationale samarbejdspartnere.
  • Erfaringer med at servicere en bestyrelse.
  • En stærk kommunikator.
  • Du et ordentligt menneske, der har let ved at være i øjenhøjde med mange forskellige typer mennesker, som du møder på din vej.
  • Et ønske om at engagere dig lokalt, regionalt og nationalt.

Du bliver understøttet af en konstruktiv bestyrelse, et dygtigt turisterhverv og fire engagerede ejerkommuner der har bakket op om en strategi, der har udmøntet sig i mere end en halv million flere overnatninger pr. år, end da Destination Sønderjylland startede op.

Ses vi i Sønderjylland?

Ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker på et konkurrencedygtigt niveau for denne stillingstype. Ansøgerne er velkomne til at spørge nærmere ind til det hos konsulenten eller hos bestyrelsesformanden.

Yderligere oplysninger:

Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos bestyrelsesformand Jakob Lei, tlf. 6155 1668.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil.

Ansøgning:

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 13. november 2023 kl. 8.30.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish