Gå til indhold
VR bumpercars i Universe Science Park

Universe Science Park

Foto: Universe Science Park

Det er svært ikke at blive i godt humør, når man bevæger sig gennem Universe, der ligger uden for byen Nordborg på Als. For bedømt ud fra den entusiasme, som både børn og voksne lægger for dagen ved de forskellige forlystelser, er det tydeligt, at stedet har ramt noget populært.

Universe Science Park vil gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor er parken fyldt med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter.

Nyheder i 2022

I 2022 byder Universe på et ekstra lag på klatrebanen Sky Trail, så I nu kan udfordre jeres mod og højdeskræk endnu mere ved bl.a. at tage svævebanen i 15 meters højde. I kan også prøve den vindblæste Beat the Storm, hvor I kan prøve kræfter med en ægte orkansimulator. Her skal I forsøge at bevæge jer imod en vindmodstand af orkanstyrke på helt op til 123 km/t. I kan prøve den seje oplevelse på flere niveau styrker. Beat the storm kan I opleve i det nye område Air Zone, som skal formidle læring om vind til jer, der er nysgerrig på nogle af naturens helt store kræfter.

Vidste du at...

Universe Science Park er en del af Sønderborgs Stjerneattraktioner? Med en Stjernebillet i hånden får du adgang til at besøge Universe Science Park, Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Cathrinesminde Teglværksmuseum en gang i løbet af sæsonen. Billetten koster kr. 379,- for voksne og kr. 269,- for børn mellem 5 og 17 år. Billetten er gyldig fra den dag du køber den og indtil den 23. oktober 2022, så du har god tid til at besøge alle fem attraktioner. Billetten købes online eller på turistbureauerne i Sønderborg og Aabenraa.

Universe Ophold

I samarbejde med en række overnatningssteder i Sønderjylland har Universe Science Park sammensat feriepakker med mellem 1 og 7 overnatninger. Du kan vælge mellem hotel, lejlighed, hytte eller camping som overnatningsform, så der er noget der passer til de fleste familier.

Billetter til Universe Science Park indgår i alle pakker.

Find pakkerne her

Foto: Universe Science Park

Virtual Reality

I virtual reality området er der sjove oplevelser for hele familien. Prøv for eksempel verdens første ParadropVR.

Oplev en fantastisk flyvetur med paraglideren hen over det kuperede landskab, hvor I med hjælp fra træk i snorene kan styre paraglideren op og ned, alt efter behov. På den måde opnår I en meget realistisk oplevelse af at svæve igennem luften.

I VR Coasteren får du selv muligheden for at konstruere lige præcis den VR rutsjebanetur du vil. Det er nemlig dig og din finger, der tegner banen. Du bestemmer helt selv hvor lang og vild den skal være. Hele turen kan opleves sammen med resten af dine familie, da der er plads til 4 personer i alt.

 

Øvrige aktiviteter

Du kan også teste dine evner inden for en række områder såsom hukommelse og motorik. Hvad sidstnævnte angår, er ikke mindst segway-banen populær.

Du kan lære meget om det tekniske univers i Universe. Her leges naturvidenskab ind gennem sjove eksperimenter, ligesom du også har muligheden for selv at bygge ting.

Selv om der er fuld fart over de fleste af parkens aktiviteter, er der også mere rolige afdelinger, og Universe er et herligt sted for såvel børn som voksne til en dagsudflugt.

Meget mere Sønderjylland...

Sort Sol i Sønderjylland
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Historiecenter Dybbøl Banke
Historiecenter Dybbøl Banke
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Danish