VisitSønderjylland
Testlab i Universe Science Park

Universe Science Park

Det er svært ikke at blive i godt humør, når man bevæger sig gennem Universe, der ligger uden for byen Nordborg på Als. For bedømt ud fra den entusiasme, som både børn og voksne lægger for dagen ved de forskellige forlystelser, er det tydeligt, at stedet har ramt noget populært.

Universe Ophold

I samarbejde med en række overnatningssteder i Sønderjylland har Universe Science Park sammensat feriepakker med mellem 1 og 7 overnatninger. Du kan vælge mellem hotel, lejlighed, hytte eller camping som overnatningsform, så der er noget der passer til de fleste familier.

Billetter til Universe Science Park indgår i alle pakker.

Find pakkerne her

Universe Science Park vil gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor er parken fyldt med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter.
 

Nyt i 2021

2021 åbner vi endnu en stor Virtual Reality nyhed - VR Bumper Cars!

Vi tager oplevelsen af at køre radiobiler til et helt nyt niveau, når vi ved hjælp af den nyeste teknologi tilføjer VR-brillerne og dermed blander den virkelige verden med den virtuelle.

I sidder stadig i en radiobil og kører på en bane med andre racerlystne gæster, hvor I har mulighed for at køre fysisk ind i hinanden.

Vi giver jer også mulighed for at opleve ild og brand på tætteste hold i det nye Fire Zone . I Fire Zone kan I blive meget klogere på brandsikkerhed og brandårsag. Bevæg jer igennem de tre zoner og mærk det på egen krop og sanser, når Fire Zone gennem intelligent leg og aktivering af hele kroppen lærer jer om, hvordan ild opstår, og hvad man skal gøre – og ikke gøre – i tilfælde af brand.
 

Universe Science Park

Virtual Reality

I virtual reality området er der sjove oplevelser for hele familien. Prøv for eksempel verdens første ParadropVR.

Oplev en fantastisk flyvetur med paraglideren hen over det kuperede landskab, hvor I med hjælp fra træk i snorene kan styre paraglideren op og ned, alt efter behov. På den måde opnår I en meget realistisk oplevelse af at svæve igennem luften.

I VR Coasteren får du selv muligheden for at konstruere lige præcis den VR rutsjebanetur du vil. Det er nemlig dig og din finger, der tegner banen. Du bestemmer helt selv hvor lang og vild den skal være. Hele turen kan opleves sammen med resten af dine familie, da der er plads til 4 personer i alt.

 

Øvrige aktiviteter

Du kan også teste dine evner inden for en række områder såsom hukommelse og motorik. Hvad sidstnævnte angår, er ikke mindst segway-banen populær.

Du kan lære meget om det tekniske univers i Universe. Her leges naturvidenskab ind gennem sjove eksperimenter, ligesom du også har muligheden for selv at bygge ting.

Selv om der er fuld fart over de fleste af parkens aktiviteter, er der også mere rolige afdelinger, og Universe er et herligt sted for såvel børn som voksne til en dagsudflugt.

Meget mere Sønderjylland...

Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Naturcenter Tønnisgaard
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Frøslev Lejren
Historiecenter Dybbøl Banke
Historiecenter Dybbøl Banke
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland