VisitSønderjylland
Universe 5D Simulator

Universe Science Park

Det er svært ikke at blive i godt humør, når man bevæger sig gennem Universe, der ligger uden for byen Nordborg på Als. For bedømt ud fra den entusiasme, som både børn og voksne lægger for dagen ved de forskellige forlystelser, er det tydeligt, at stedet har ramt noget populært.

Universe Ophold

I samarbejde med en række overnatningssteder i Sønderjylland har Universe Science Park sammensat feriepakker med mellem 1 og 7 overnatninger. Du kan vælge mellem hotel, lejlighed, hytte eller camping som overnatningsform, så der er noget der passer til de fleste familier.

Billetter til Universe Science Park indgår i alle pakker.

Find pakkerne her

Universe Science Park vil gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor er parken fyldt med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter.
 

Nyt i 2020

Universe Science Park åbner sæsonen med et stort nyt Test Lab, hvor parkens gæster kan teste sig selv og deres familie. Det nye Test Lab er et stort område i parken, hvor der skal dystes med motorikken, fysikken, og hjernen. Der er to af hver udfordring, så der kan dystes på samme tid ved alle elementerne i attraktionen.

Test Lab indeholder en del klassiske science elementer, der passer ind i Universes DNA og med to af hver del, så kan parkens gæster sætte gang i den helt store fælles dyst. ”Kan bedstefar på 76 år gennemføre en laserbanen bedre end barnebarnet på 12 år, og bruger han længere tid på det”? ”Hvilken aldersgruppe er bedst til kommunikation imellem de to hjernehalvdele, en pige på 10 år eller en dreng på 13 år”?

Fakta om Test Lab:

Anbefalede aldersgruppe er fra 5 – 100 år
Alle elementer er lette at interagere med.
Attraktionen indeholder både fysiske, kognitive og kreative udfordringer i de tre zoner Active Lab, Learning activity og Brain Lab.
 

Universe Science Park

Virtual Reality

I virtual reality området er der sjove oplevelser for hele familien. Prøv for eksempel verdens første ParadropVR.

Oplev en fantastisk flyvetur med paraglideren hen over det kuperede landskab, hvor I med hjælp fra træk i snorene kan styre paraglideren op og ned, alt efter behov. På den måde opnår I en meget realistisk oplevelse af at svæve igennem luften.

I VR Coasteren får du selv muligheden for at konstruere lige præcis den VR rutsjebanetur du vil. Det er nemlig dig og din finger, der tegner banen. Du bestemmer helt selv hvor lang og vild den skal være. Hele turen kan opleves sammen med resten af dine familie, da der er plads til 4 personer i alt.

 

Øvrige aktiviteter

Du kan også teste dine evner inden for en række områder såsom hukommelse og motorik. Hvad sidstnævnte angår, er ikke mindst segway-banen populær.

Du kan lære meget om det tekniske univers i Universe. Her leges naturvidenskab ind gennem sjove eksperimenter, ligesom du også har muligheden for selv at bygge ting.

Selv om der er fuld fart over de fleste af parkens aktiviteter, er der også mere rolige afdelinger, og Universe er et herligt sted for såvel børn som voksne til en dagsudflugt.

Meget mere Sønderjylland...

Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Naturcenter Tønnisgaard
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Frøslev Lejren
Historiecenter Dybbøl Banke
Historiecenter Dybbøl Banke
Streetdome i Haderslev
Streetdome
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland