Universe Science Park

Universe Science Park

Foto: Universe

Det er svært ikke at blive i godt humør, når man bevæger sig gennem Universe, der ligger uden for byen Nordborg på Als. For bedømt ud fra den entusiasme, som både børn og voksne lægger for dagen ved de forskellige forlystelser, er det tydeligt, at stedet har ramt noget populært.

Universe Ophold

I samarbejde med en række overnatningssteder i Sønderjylland har Universe Science Park sammensat feriepakker med mellem 1 og 7 overnatninger. Du kan vælge mellem hotel, lejlighed, hytte eller camping som overnatningsform, så der er noget der passer til de fleste familier.

Billetter til Universe Science Park indgår i alle pakker.

Find pakkerne her

Ideen med Universe var at skabe et sted, der kunne begejstre børn og unge for naturvidenskab ved at lave dem prøve en række udfordringer. Derfor definerer Universe sig selv som en blanding af en forlystelsespark og et sciencecenter.

Universe blev i sin tid opført af industrigiganten Danfoss, og det afspejler sig i aktiviteternes natur. Hovedparten indeholder ud over selve underholdningen nemlig også et indlærende element, så du undervejs også bliver klogere.

Et godt eksempel er afdelingen Water-Works, hvor du kan sprøjte med vand og samtidig lære lidt om vandkraft. I Den Blå Kube får du en ide om naturens enorme kræfter via vulkanudbrud, lynnedslag og jordskælv, der bliver illustreret på ganske livagtig vis.

Undervejs kan du teste dine evner inden for en række områder så som hukommelse og motorik. Hvad sidstnævnte angår, er ikke mindst segway-banen populær.

Du kan lære meget om det tekniske univers i Universe. Her leges naturvidenskab ind gennem sjove eksperimenter, ligesom du også har muligheden for selv at bygge ting.

Selv om der er fuld fart over de fleste af parkens aktiviteter, er der også mere rolige afdelinger, og Universe er et herligt sted for såvel børn som voksne til en dagsudflugt.