Søerne i Hygge Lake

Velkommen til Hygge Lake

Foto: Hygge Lake

Hygge Lake tilbyder camping for alle, der søger en pause fra hverdagslivet med det lille ekstra touch. Hos os er alt hyggeligt og fokuseret på at skabe skØnne øjeblikke, der bliver til minder. For det er det, der virkelig tæller i livet.

Vi er meget imødekommende for dine behov som gæst og sørger for den helt rette portion af hygge og komfort. Ekstra services fuldender dit ophold hos os, og du er også meget velkommen til at medbringe din hund. For det er jo hunden, der gør mange familier komplette.

Ferie for alle

Til alle familier, individualister, verdensopdagere, drømmere og naturvenner i blandt os og til alle andre, der ikke kan lide at være fastlåst. Vi åbnede Hygge Lake i 2023 og vi er fulde af spændende tiltag og nye idéer. Og for resten så kan vi heller ikke lide at være låst fast.
Hygge Lake er et moderne koncept, der forener natur, afslapning, udendørs aktiviteter og meget mere med ét mål for øje: afslapning for krop, sjæl og ånd. At slappe af på en ubesværet måde er virkelig godt for alle disse dage. Credoet er ikke længere højere, hurtigere og videre, men snarere: pause, giv slip og hvile. Det har vi taget til os og skabt ferie for alle i en smuk og dragende kulisse.

Besøg vores hjemmeside
Redningskrans ved Hygge Lake
Book nu
Skilt med teksten "Kun adgang for campister" ved Hygge Lake
Dronefoto af Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Bådebro i Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

Sjove aktiviteter

Vi kan godt lide at være lidt anderledes, og derfor tilbyder vi kun aktiviteter i en lille fin skala, som også glæder os selv: hvad enten det er at fiske i vores egen sø, en BBQ-aften med venner omkring lejrbålet, slappe af i en af vores panorama-saunaer med udsigt over søen, se børnene i traktorløb på XXL-sandpladsen, bade ved Hygge-Beach, dyrke vandsport med en runde kajak eller stand-up paddle og meget mere... de muligheder, der åbner sig for jer på vores område med 40.000 kvm grønne områder og 25.000 kvm sø-areal, er næsten uendelige.

Opdag mere

Wellness ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Hængekøje ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

Ind i komfortzonen

Vores campinggæster nyder godt af vores rummelige 100 kvm XXL-komfortpladser og nyder at have mere plads til rådighed. Alle komfortpladser er udstyret med egen CEE-strøm- og vandtilslutning og er befæstet, så et godt underlag også er garanteret ved regnskyl.

En stor del af vores komfort- og ekstra services har vi inkluderet for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Nemt og mere afslappende for alle.
Et andet højdepunkt er vores nyligt renoverede badeværelser. De vil indbyde med modernitet og et strejf af luksus.

Læs mere om camping

Badeværelse på Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Brændeovn og spiseplads ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

Tag endelig kontakt

For os er personlig kontakt med vores gæster altid i fokus. Vi glæder os, når I glæder jer og oplever en god og fremfor alt lykkelig tid her hos os.
Vi har stadig mange ideer og planlægger, ud over udvidelsen af eventområdet og et to-go-bistro, også overnatningsmuligheder. Vi holder jer opdateret via vores hjemmeside.

Til sidst en lille tankevandring

Luk dine øjne og forestil dig, at du er omgivet af enestående natur med enge så langt øjet rækker, omkranset af mystiske skovstykker og de to glitrende søer lige foran dine fødder. Plasken fra vandet får tidens støj til at forstumme, og et smil breder sig på dit ansigt – om du vil det eller ej. Kan du mærke det?
 

Book din næste hyggelige pause

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish