Drejby Strand Camping

Drejby Strand Camping

Drejby Strand Camping ligger helt nede på sydspidsen af Als – lige der hvor en lille dæmning går ud til halvøen Kegnæs. Som navnet antyder, ligger Drejby Strand Camping helt ned til stranden. Sandstranden vender ud mod Østersøen og er relativ lavvandet og dermed ganske børnevenlig.

Campingliv og naturoplevelser er per definition to tæt forbundne størrelser. På en campingferie er det kun en tynd teltdug eller væggen på en campingvogn, der adskiller dig fra det fri, og qua den relativt begrænsede plads i campingvognen eller teltet opholder man sig meget tid uden for. En af de mest attraktive dele af den danske natur er kyststrækningerne, og i Sønderjylland finder du flere steder med kystnær camping.

Drejby Strand Camping

Et godt eksempel er Drejby Strand Camping, der ligger helt nede på sydspidsen af Als – lige der hvor en lille dæmning går ud til halvøen Kegnæs. Som navnet antyder, ligger Drejby Strand Camping helt ned til stranden. Sandstranden vender ud mod Østersøen og er relativ lavvandet og dermed ganske børnevenlig.

Farvandet mellem Als og Kegnæs er tæt på dæmningen ganske roligt og dermed perfekt til forskellige vandaktiviteter. De lokale kalder det for Lillehavet, og her kan du blandt andet lære at surfe på et sted, hvor du hele tiden kan bunde. Af andre kystnære aktiviteter er badning, gåture langs kysten samt fiskeri. Det er muligt at sejle ud i det omkringliggende hav, der giver dig mulighed for at fange blandt andet torsk, fladfisk og ørred.

Selve campingpladsen tilbyder også en række aktiviteter til både store og små. Her er blandt andet et lille badeland med opvarmet pool og små vandrutsjebaner, og på aktivitetsprogrammet står for eksempel aerobics, dans og vandgymnastik.

Og skulle vejret svigte en dag og vise sig fra sin regnfuld side, er der også et indendørs legeland til de mindste.

Meget mere Sønderjylland...

Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Naturcenter Tønnisgaard
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Frøslev Lejren
Surfing
Surfing
Oplevelser i Sønderborg kommune
Historiecenter Dybbøl Banke
Spisesteder i Sønderborg kommune
Spisesteder
Shopping i Sønderborg
Shopping