Publikum til Tour de France

Bedste spots til Tour de France 3. etape

Foto: A.S.O - Alex BROADWAY

Vi giver dig de bedste tips til hvor du skal opleve Tour de France den 3. juli 2022. Klik på "Kort" hvis du vil se en oversigt med alle placeringerne.

Liste
Kort
01

Haderslev Domkirke

Ved Haderslev Domkirke skal rytterne passere et kort stykke med brosten, hvilket altid er interessant cykelterræn.

Læs mere
Sdr. Vilstrup bedste spot Tour de France 3 etape 2022
Foto: Destination Sønderjylland
02

Sdr. Vilstrup

Strækningen på Vilstrup Bysvinget fra byskiltet til rytterne drejer til højre af Havvejen. Her kommer rytterne ned i fart og der er god plads til mennesker langs begge sider af vejen.

Læs mere
Ein Pärchen mit Fahrrädern auf der Brücke am Genner Strand
Foto: Destination Sønderjylland
03

Genner Strand

Ved Genner Strand er der både gode udsigtsforhold og mulighed for at se "bjergspurt" ved Cõte de Genner Strand.

Læs mere
Skibbroen i Aabenraa - hotspot til Tour de France 3. etape 2022
Foto: Destination Sønderjylland
04

Skibbroen i Aabenraa

Rytterne kører gennem Aabenraa by ad Skibbroen langs med havnen. Det kommer til at foregå i høj fart, men der er god plads til publikum og der vil være mange aktiviteter langs havnekajen.

Læs mere
05

Gråstenvej i Felsted

Aabenraa Kommune har udråbt Felsted til at være et af kommunens hotspots i forbindelse med Tour de France. Derfor kommer der til at være en masse aktiviteter i byen i forbindelse med etapen. Rytterne kommer ind i byen via Møllevej og fortsætter gennem rundkørslen ad Gråstenvej. Her bør der være gode muligheder for at se rytterne.

Læs mere
Den kongelige køkkenhave - luftfoto
Foto: Destination Sønderjylland
06

Slotsbakken i Gråsten

Rytterne kommer ind i Gråsten ad Felstedvej og i krydset ved Slotsbakken, skal de dreje skarpt til venstre. Her er god plads til publikum og der bør være en god mulighed for at se rytterne sætte farten en lidt ned i svinget. Kombinér evt. Tour de France med et besøg i Den Kongelige Køkkenhave, som ligger lige i nærheden.

Læs mere
07

Dybbøl Banke

Når rytterne skal passere Dybbøl Bankes brosten må man forvente, at de bliver nødt til at sænke farten en smule - selvom det sikkert stadig går noget stærkere end for vi andre! Alligevel bør der være gode muligheder for at se rytterne på denne strækning.

Læs mere
08

Havnekajen i Sønderborg

Hvis du få en plads omkring Chr. X Bro i Sønderborg, så kan du faktisk være heldig og se rytterne to gange. De kommer over broen fra Dybbøl og efter en lille sløjfe kommer de forbi Chr. X Bro igen, når de kører ad Nørre Havnegade.

Læs mere
Tour de France 3. etape 2022 - målstreg på Augustenborg Landevej i Sønderborg
Foto: Destination Sønderjylland
09

Målstregen på Augustenborg Landevej

Det kommer til at gå stærkt, men derfor vil de fleste entusiaster alligevel gerne se når Tour de France rytterne passerer målstregen. Hvorvidt der bliver adgang til Augustenborg Landevej ved vi ikke endnu. Så snart vi ved noget, melder vi det ud her på siden.

Læs mere

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish