©  Foto:

WELL-Husbåd

Ohøj hos Well!

Vand, jord, luft og kærlighed. Oplev naturens elementer du fra et helt nyt perspektiv. Elsker du havet og roen, så er du i dit rette element under et ophold på vores husbåd i Marina Minde. Her mellem sagte vuggende bølger venter der dig en ny form for afslappende ferie.

HYGGE I ALLE DETALJER

Vores WELL-Husbåd af typen Floating 30 blev søsat i sommeren 2017. Husbåden har fast liggeplads i Marina Minde, en lille hyggelig havn ved Flensborg Fjord i det sydvestlige Danmark.

Når du går for anker her, har du ca. 40 m2 bolig område at hygge dig på – og ved godt vejr, kan du nyde solen på en af de to terrasser. På kølige dage sørger varmesystemet for at du kan holde varmen og vores husbåd kan dermed bookes hele året.

Men nok om fakta, hvad venter dig ellers? Ren hygge! Under indretningen har vi lagt særlig vægt på, at bringe den stilrene Nordiske livsstil om bord. Lyse farver, meget træ og rene former inviterer til ”WELL being”.

Skulle du få besøg eller kommer du med familien, så står en 2-personers sovesofa klar, så I kan hygge jer med mere end 2 personer om bord.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish