©  Foto:

Reden

Oplev en overnatning ud over det sædvanlige blandt trætoppene i HighPark.

I HighPark ved Genner Hoel Pandekagehus og Camping kan du nu booke en nat i deres helt specielle shelter, "Reden", og sove hængende under træerne.

"Reden" er en blanding mellem et shelter og et kunstværk, designet af Tegnestuen Stedse og udført i dampbøjet træ i samarbejde med Årøsund Bådbyggeri. Her kan du ligge i læ for regn, men samtidig nyde trækronernes afslappende bevægelser og puslen over dig, da taget er lavet af gennemsigtigt plast; Da shelteret ikke er helt overdækket kan du også stadig få følelsen af at sove i den friske luft.

Der må maks være 4 personer (2 vokse og 2 børn) med en maks belasting på 400 kilo inklusiv bagage i shelteret. Du skal medbringe egen sovepose og eget lagen, samt hvad du ellers har brug for til en hyggelig nat i trætoppene. Du finder toilet og bad 100 meter fra lyet. Du har også mulighed for at bestille en morgenmadspakke til 85 kroner til din overnatning; pakken består af brød, smør, ost, marmelade, pålæg, æble/appelsinjuice og kaffe eller the.

Indtil videre er prisen fra 750 kroner pr. nat for den helt unikke og specielle oplevelse i shelteret. For at booke "Reden" kan du sende en mail til info@highpark.dk eller ringe på telefon +45 74 69 89 27.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish