©  Foto:

Kalvøstien

Kalvøstien byder på en naturskøn gåtur – gennem bøgeskov, over marker og med udsigt over Genner Bugt.  

Mange vil nok sige, at Kalvøstien er én af de flotteste naturstier i Aabenraa. Turen starter ved Genner Hoel, hvor der er mulighed for parkering. Her finder du også Pandekagehuset og High park Sønderjylland, hvor du fra påske til efterårsferien kan få stillet sulten eller testet din højdeskræk.

Kalvøstien er en markeret rute på cirka 3 km, som ender på den lille naturfredlige ø, Kalvø. Du kan derfor også kombinere turen med en 1,2 km rundgang på Kalvø, hvor du finder et natur- og vildreserveret og spændende kulturhistorie.

En gåtur på Kalvøstien indbyder alle til en skøn oplevelse i naturen. Fra de skyggefulde skove til åbne strækninger – ruten giver dig mulighed for at tage et pusterum og nyde det varierede landskab. Ruten byder også på smukke udsigter over Kalvø og Genner Bugt. Trænger du til en pause, kan du på ruten nyde madpakken i det overdækkede madpakkehus eller slå lejr på den primitive overnatningsplads.

Vær opmærksom på, at dele af ruten krydser indhegninger, hvor der til tider går græssende køer. Der er skiltet med forholdsregler.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish