©  Foto:

Halk Strand Camping

Her er plads til både leg og afslapning! Tag familien med på camping i naturskønne omgivelser ved Lillebælt, kun et stenkast fra stranden.

Campingpladsen ligger i et grønt naturområde med udsigt over Lillebælt til Fyn og Als, ca. 15 km sydøst for Haderslev. Med Lillebælt som nabo er her gode fiskemuligheder og en god badestrand med masser af plads få hundrede meter væk.

Derudover har pladsen 2 udendørs legepladser til børnene og 2 indendørs legerum, hvis det danske sommervejr byder op til indendørs aktiviteter i stedet for sol og strand. Til de større børn har pladsen et game room med airhockey, billiard og fodboldspil. Derudover har pladsen også udendørs bordtennis, stangtennis, boldbane, mooncars og en minigolfbane med 12 huller. 

Pladsen er fyldt med aktiviteter for store og små, og i løbet af sæsonen bliver der afholdt flere arrangementer hvor hele familien kan få mindeværdige oplevelser sammen.

Pladsen har også et stort og lyst fælleskøkken samt pæne og rengjorte baderum og toiletfaciliteter samt Wi-Fi på hele pladsen. Derudover udlejer pladsen også feriehytter, ferielejligheder og en luksus mobilhytte med senge og eget køkken og bad.

Stranden ved Halk Strand Camping er en Blå Flag strand 

Hjerteligt velkommen til Halk Strand Camping! 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish