©  Foto:

Bolderslev Disc Golfbane

Bolderslev disc golfbane er den næstmest brugte bane i Sønderjylland (kun overgået af Vojens banen). Banen har 9 kurve med hver 2 tee steder - hvid for øvede - rød for begyndere.

Fra rød tee får man en rekreativ runde, hvor alle kan være med. Alligevel skal man passe på ikke at komme ”i uføre” – dvs. enten OB (out of bounds), som koster et kast ekstra, eller ind i noget buskads. Fra hvid tee kræver banen en del teknisk kunnen og længde på kastene for at komme rundt med et fornuftigt resultat.

På banen er der en sø, som er OB og i meget våde perioder, kan søen have bredt sig til de nærmeste kurve.

Der er også Mandatory på hul 3 og 4, hvilket betyder, at man skal ”pilens vej”.

Det er gratis at spille på banen og man kan spille når som helst, hvis man selv har discs. Dog kan der være andre arrangementer i anlægget, som der skal tages hensyn til. F.eks. er der krolfanlæg, som ved brug blokerer for hul 1 og kræver særlig opmærksomhed / forsigtighed ved hul 3.

Hvis man er en gruppe, som gerne vil spille, men ikke har discs, har klubben discs, som man kan leje. Dette skal aftales i forvejen, så vi kan være behjælpelig. Det er også muligt at købe en kort introduktion / vejledning af en fra klubben.

 

Der er parkeringsplads mellem indkørsel og Æ’Kasten.

Æ’Kasten er en overdækket terrasse med bord-bænkesæt til op til 50 personer samt redskabsrum. Æ’Kasten er offentlig tilgængelig og er ikke altid lige pænt opryddet.

Der er en toiletbygning på området. Offentlig adgang til handicap-toilet med kode (kan være ude af drift pga. hærværk).

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish