Børn kører på skateboard og løbehjul udenfor Streetdome

Urban Action

Foto: Haderslev Kommune

Haderslevs Havnepromenade er et gadesportsmekka, hvor du kan stå på skateboard, løbehjul, rulleskøjter eller køre på BMX cykel, dyrke parkour og klatre ved StreetDome

Vild med Urban Action?

Udfordr din familie og venner i actionfyldte oplevelser og oplev hinanden uden for jeres comfortzone. Det er disse eventyr, som er uforglemmelige minder. Præcis i Haderslev finder du muligheder for action, fart og sjov. Uanset om du er interesseret i at udforske ramperne, klatrevæggene eller suse afsted på løbejul, så finder i nogle af de actionfyldte oplevelser lige her.

 

Liste
Kort

StreetDome - indendørs og udendørs skatepark

Prøv kræfter med Jyllands højeste klatrevæg og surf rundt på skateboard eller løbehjul. 

Læs mere
Skateboardskole i StreetDome
Foto: VisitHaderslev

Skateboardskole i StreetDome

Drømmer du om at surfe på beton? I StreetDomes skatepark er bølgerne altid gode!

Læs mere

Bouldering og klatring ved StreetDome

Ønsker du at lave noget aktivt og blive udfordret? Så skal du prøve klatring! På StreetDome finder du en af Danmarks højeste klatrevægge, der med sine 30 meter tårner sig op over Haderslev Havn. 

Læs mere

Nysgerrig på mere?

Glem ikke at gå en tur langs havnen. Her kan i nyde den gode udsigt ud af Haderslev Fjord omgivet af arkitektur. Kunsten finder i hos Haderslev Kunstforening. Besøg også Saltlageret Street Food & Event her kan i smage på mad fra forskellige streetfod boder, få fornemmelsen af sydens sol på Kulkajen Strandbar og køl ned med en is hos "Huset på Havnen", hvis der er brug for en pause. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish