Den gamle bydel i Haderslev

Guidede turoplevelser for grupper og busoperatører

Foto: VisitHaderslev

Få øjnene op for historien! Ønsker du en unik begivenhed i forbindelse med familiebesøg, eller skal foreningens udflugt krydres med historiske elementer? Så reserver en guidet tur gennem Haderslev Turistbureau. Her arrangerer vi ture i Haderslev Kommune.

Oplev guidede turoplevelser i Haderslev Kommune. Her er både en klassisk byvandring og inspirerende historiske fortællinger.

Vores dedikerede guider er klar til at skabe den gode guidede oplevelse for dig, med detaljerede og spændende fortællinger. Tag med og udforsk de unikke historier og steder, der venter på dig.

Turene varer typisk fra 1 time til 1.5 time, der er dog ikke tale om de samme priser. 

Alle vores guider taler dansk, størstedelen kan også tysk og nogle af dem taler engelsk. Vi bestræber os på, at finde netop den rette guide til turen, så jo flere oplysninger du kan give os om gruppen, jo større chancer har vi for at finde det rette match. 

For at gæsterne på den guidede tur, får den bedste oplevelse ved fordelingsnøglen 1 guide til 25 personer. For at sikre at alle kan høre hvad guiden fortæller. 

Foruden den historiske byvandring og 9. april 1940 vandring, kan det også være muligt at få sammensat ture efter eget ønske og interesse. 

Priser
Den guidede tur Historisk Byvandring koster DKK 1.000 pr. guide. (1.5 time)
Den guidede tur 9. april 1940 koster DKK 850 pr. guide (1 time)

Ved bestilling har vi brug for at have et mobilnummer og navn til en kontaktperson, som er med på selve turen - dette vil blive videregivet til guiden inden turen. I vil ligeledes få udleveret et kontaktnummer på guiden. 

Du vil efter den guidet tur modtage en faktura, dog er vi nødt til at have oplyst enten CVR-, EAN-, hvis det drejer sig om et firma, en forening eller en offentlig virksomhed. 

For spørgsmål og booking
Kontakt: bureau@visithaderslev.dk eller per telefon +45 73 70 92 21 

Gruppe af personer på tur med vægterne i Haderslev

Opdag alle guidede ture

Foto: Dea Sivertsen

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish