©  Foto:

Vojens Campingplads

Vojens Campingplads er en lille og bynær plads, der ligger i forbindelse med Vojens Hallerne og rigtig tæt på Speedway. På pladsen er det også muligt at leje hytter. 

Campingplads tæt på de helt store sportsoplevelser

Vojens Campingplads ligger i forbindelse med Vojenshallerne, hvor du finder skøjtehal (åben september-marts), svømmehal med badeland, 2 sportshaller, cafeteria og skaterbane. Derudover byder Vojens på flere muligheder for en aktiv ferie, uanset om du vil vandre eller cykle, køre go-kart eller være tilskuer på Vojens Speedway Center.

På Vojens Campingplads finder du udover pladser til campingvogne, autocampere og cykelcampister også 8 hytter, hvoraf 5 er med 4 sengepladser og 3 er med 2 sengepladser (alle hytterne inkluderer også bord og stole udover sengepladserne) – Så her er plads til alle, uanset hvordan I ønsker at bruge jeres ferie.

Pladsen har gode faciliteter og i servicebygningen finder du madlavnings- og badefaciliteter, opholdsstue med TV, samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, som gratis kan benyttes af pladsens beboere.

Pladsen tager kun imod kontanter, Dankort samt Visa Dankort.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish