©  Foto:

Vojens Apotek

Vojens Apotek er det lokale apotek i Vojens – centralt beliggende i Rådhuscentret. Her finder du et komplet sortiment i lægemidler, håndkøbsmedicin, hudpleje, vitalprodukter, sårpleje, personlig pleje, tandpleje og meget mere

På apoteket møder du kun faguddannede medarbejdere, der rådgiver dig i dybden med den faglige viden og menneskelige indsigt, som netop din situation kræver. Forvent derfor altid saglige, uafhængige og individuelle råd. Vær sikker på at et anbefalet produkt eller en anbefalet behandling bygger på et solidt erfaringsgrundlag. Apoteket har alt til dig, der prioriterer det sunde liv. Vojens Apotek er totalt ombygget og fremstår nu lyst, venligt og moderne med rigtig gode rammer for diskretion og en god kundeoplevelse.

Hos Vojens Apotek finder du håndkøbsmedicin som hovedpinepiller, næsespray, allergi-medicin og halstabletter. Du finder også solcreme og aftersun, samt alle midlerne til at ordne småskrammer og hudafskrabninger, som plastre, rensemidler og bedøvende creme til insektsstik.

 

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish