©  Foto:

Vedsted shelter - Det grønne hjørne

Shelterplads i Vedsted med bålhytte, adgang til badefaciliteter og kort afstand til indkøbsmulighed samt Vedsted Badesø. 

Hvor Tøndervej og Skovbyvej mødes i Vedsted finder du det Grønne Hjørne. En fællespark midt i byen for borgere og gæster. Omgivet af høje træer er her to shelters med adgang til borde, bænke, bålsteder og sågar en petanque-bane. Vil du bruge grill og stå i tørvejr, kan bålhytten benyttes. 

I bålhytten finder du også kort og informationstavler om Vedsted og omegn. En egn, der på et koncentreret område favner mangfoldigheden i den sønderjyske natur og kultur i et meget markant og varieret landskab, der er formet af hvor isen gik til under sidste istid. Store bakker med dybe søer mod øst og flade hedesletter og moser mod vest. Midt i disse naturperler ligger Vedsted med oldtids og historiske minder, der fortæller om, at her har mennesker igennem århundreder, ja årtusinder, udnyttet mangfoldigheden i landskabet og naturen som et knudepunkt mellem øst og vest og nord og syd.  

Vand og toilet: 50 meter Fælleshuset
Indkøbsmulighed: 100 meter Letkøb, Vedsted
Bademulighed: 300 meter til Vedsted Sø
Reservation ikke mulig, da overnatning er gratis.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish