Gå til indhold
©  Foto:

TEATERHaderslev

Teater er en live oplevelse!

TEATERHaderslev - professionel scenekunst med LIVE teateroplevelser 

TEATERHaderslev har eksisteret siden 1923, og sætter hvert år mange forskellige forestillinger op. Fælles for dem alle er, at TEATERHaderslev altid har fokus på kvalitet og professionel scenekunst - ellers kan du finde forestillinger indenfor alle tænkelige genrer, fra teater til børn, revyer, musical, komik, drama og opera.

Langt de fleste af Haderslev Teaterforenings stykker bliver spilletKulturhus Harmonien i centrum af Haderslev. Multisalen og resten af Kulturhuset Harmonien blev bygget til det traditionsrige hotel i 1997. Multisalen kan rumme op til 800 mennesker til alt fra konferencer til teaterforestillinger og foredrag, og har et meget højt akustisk niveau, hvilket gør den særdeles velegnet til teater, musical, opera osv. 

Du kan se alle de aktuelle og kommende forestillinger arrangeret af Haderslev Teaterforening på deres hjemmeside www.teaterihaderslev.dk. Måske finder du din næste teateroplevelse?

TEATERHaderslev kan i år fejre 100 år. i 100 år har de vist teater i Haderslev. Dette afspiller sig også i årets sæsonprogram som indeholder, musik, klassikere, dans og familieforestillinger lige fra de store teatre til de mindre eksperimenterende teatere. 

Forestillingerne vises i Kulturhus Harmonien i centrum af Haderslev. Salen har et højt akustisk niveau og er særdeles velegnet til teater, musical og opera. 

God fornøjelse på TEATERHaderslev 

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish